LifeStyle Recomandat de Editor

Cele mai populare culori pentru lentilele de contact. Iată ce este în trend!

Nu puțină lume s-a întrebat cum ar arăta cu o altă culoare a ochilor. Ei bine, există o modalitate simplă de a afla: lentilele de contact colorate. Albastre, verzi, violet sau turcoaz, acestea te pot ajuta să obții acel look la care visezi. Descoperă care sunt cele mai populare culori pentru lentilele de contact!

Lentile albastre

Dacă-ți dorești ochi albaștri fermecători, chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu ei, poți să-i obții cu ajutorul lentilelor de contact. Tot ce trebuie să faci este să aplici lentilele și vei obține un look de invidiat, chiar și atunci când nu porți deloc machiaj. Ochii tăi strălucitori ca două safire vor fascina pe oricine își fixează privirea asupra ta!

Lentile verzi

Ochii verzi sunt ca două pietre de smarald: misterioși și hipnotici. Dacă îți dorești o privire provocatoare ca o felină, atunci optează pentru lentilele de contact verzi de la Lensa. Fie că visezi la un verde închis, care să amintească de o pădure tropicală vibrantă sau la un verde deschis, pătrunzător, care să dezarmeze orice persoană pe care o privești în ochi, vei avea de unde alege!

Lentile violet

Deși se spune că Elizabeth Taylor avea ochii violet, s-a dovedit că acest lucru se datora de fapt procedurii de manipulare a filmului. Celebra actriță și-a început cariera atunci când filmografia color abia se năștea, așadar anumite distorsiuni ale culorii peliculei au dus la acest efect. În realitate, Elizabeth Taylor avea ochii albaștri, dar există posibilitatea ca luminile din platou (cu precădere magenta) să fi fost folosite pentru a face „oglinda către sufletul său” să pară violet. 

Din fericire, în ziua de azi nu mai este nevoie să recurgi la astfel de artificii, deoarece există lentile de contact violet pentru toate gusturile. De acum, profunzimea ametistului se poate regăsi și în privirea ta!

Lentile turcoaz

Dacă te-ai îndrăgostit de culoarea turcoaz, în care albastrul și verdele se întâlnesc atât de armonios, atunci niște lentile de contact în această nuanță cu siguranță vor fi pe placul tău. Privirea ta va căpăta o nouă profunzime, amintind de culoarea cristalină a oceanului care mărginește insulele sălbatice. Vei putea fermeca pe oricine cu ochii tăi plini de sinceritate și, în același timp, de mister.

Ce trebuie să faci pentru a obține lentile de contact colorate?

Dacă-ți dorești să achiziționezi o pereche de lentile colorate, trebuie să știi că, în primul rând, ai nevoie să-ți faci un consult oftalmologic în urma căruia să afli care sunt raza de curbură și diametrul necesar lentilelor potrivite ție. 

Vei obține o prescripție cu aceste informații și în baza ei vei putea face achiziția, astfel încât să păstrezi sănătatea ochilor tăi, mai ales dacă-ți dorești să porți în mod repetat astfel de lentile.

Cum întreții lentilele de contact colorate?

Majoritatea lentilelor de contact colorate sunt menite pentru mai multe purtări, așadar vei avea nevoie de un recipient care trebuie schimbat o dată la cel mult o lună, precum și de soluție pentru întreținerea lentilelor. 

Atunci când ți le dai jos seara înainte de culcare, este indicat să ții lentilele în palmă și să torni soluție specială, după care să le freci ușor cu buricele degetelor pe fiecare în parte. Apoi le poți depozita în recipient, unde au nevoie să stea acoperite în soluție pentru cel puțin patru ore.

Albastru, verde, turcoaz și violet sunt cele mai populare culori de lentile de contact, însă acest lucru nu te împiedică să alegi altele, cum sunt griul, negrul, albul sau roșul. Orice culoare este în topul preferințelor tale, ține cont de faptul că vei avea nevoie de o prescripție eliberată de către un oftalmolog și nu uita să întreții lentilele corespunzător!

Related posts

5 magazine de lux cu un design interior impresionant

Adina Meyers

DIY. Cum sa impachetezi perfect cadoul de Craciun

Adina Meyers

5 avantaje pe care ți le poate aduce jocul de airsoft: descoperă de ce merită să joci 

Adina Meyers