LifeStyle

(P) 90’S DANCE XPLOSION LIVE, la București!

Pregătește-te să dai timpul înapoi și să retrăiești distracția din vremea anilor '90, la aceeași intensitate maximă. Pe 6 mai 2017, de la ora 20:30, Arenele Romane din capitală vor găzdui unul dintre cele mai populare evenimente DANCE din Europa, concept menit să reediteze atmosfera incendiară a party-urilor memorabile din acea perioadă de glorie.

”90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, același party senzațional care adună, de la un an la altul, zeci de mii de spectatori din occident, ajunge și la București. Iubitorii de muzică dance din România de toate vârstele, dar mai cu seamă cei care au crescut cu această muzică, sunt invitați să testeze experiența celui mai impresionant maraton retro. Un test de rezistență cu 7 ore de megahit-uri, la startul căruia s-au aliniat cei mai reprezentativi artiști internaționali care au definit muzica anilor '90.

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY și LA BOUCHE sunt ”concurenții” care vor urca pe scena Arenelor Romane și vor intra în cursa melodiilor No.1, cu recitaluri LIVE care te vor face să vibrezi, să cânți și să dansezi, ca în vremea primelor discoteci și a baieramurilor de la care puteai pleca doar în zori.

Muzica românească dance a înregistrat, de asemenea, o creștere uriașă în aceeași perioadă. Reprezentanții de top, baieții de la 3 SUD EST, nu vor lipsi de la experiența celui mai titrat eveniment muzical. Aceștia îi vor încânta pe toți cei prezenți cu refrene celebre și vor transforma zona liberă a locației, în ring de dans.

Cu volumul la maxim, adevărate explozii de lumini, lasere și proiecții video vor acoperi aria Arenelor Romane, iar invitații serii DJ KICKEN și DJ SANDY din Amsterdam, vor crește adrenalina cu cele mai bune remixuri, vor restiliza și vor întreține atmosfera celui mai cool party, pe ritmurile imprimate pe gramofonul sufletelor noastre.

Cu siguranță, fanii metal își vor aminti de Metallica, fanii hip-jop de Ice T sau Tupac, dar toți, toți ne vom aminti de acele petreceri fabuloase, de unde nu lipseau melodiile ce răsunau necontenit la posturile de radio, la posturile tv, în casetofoane și în mașini. Piese ca ”The Power”, ”Rythm is a Dancer”,”The Colour of Love” interpretate de trupa SNAP!, ”Where Do You Go”, ”When I Die” și ”Please Don't Go” ale trupei No Mercy, sau ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams” și ”Where Do You Go” precum și  ”What is Love”, Rock my Heart”, ”Life” și ”Fly Away”, cântate de Haddaway, sunt doar câteva dintre surprizele care îi vor cuceri pe spectatorii nostalgici.

Show-ul ”90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, este un concept de succes unde amintirile încep să prindă curaj și să revină în actualitate.

Biletele au fost puse în vânzare la preț promoțional, aflându-se în perioada de PRESALE, până la data de 20 februarie 2017. Acestea sunt disponibile la două categorii de preț, după cum urmează:

Pret PRESALE

(20.01.2017 – 20.02.2017)

Pret intreg

 (incepand cu 21.02.017)

GOLDEN CIRCLE – 100 lei

GOLDEN CIRCLE – 160 lei

ACCES GENERAL – 50 lei

ACCES GENERAL – 80 lei

Persoanele interesate își pot procura bilete în format electronic de pe www.iabilet.ro, sau în formă fizică de la Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Eveniment organizat de PREMIUM BOOKING

Recomandări video:

No Mercy – ”Where Do You Go” – https://www.youtube.com/watch?v=tyANFcnrM8I
SNAP!  – ”The Power” –  https://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk
Haddaway – ”What Is Love” – https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I
La Bouche  – ”Be My Lover”- https://www.youtube.com/watch?v=H9bNkpomP7I

Related posts

Stilul outdoor, pentru cei care iubesc natura

Adina Meyers

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Adina Meyers

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

Adina Meyers