Dacă ești în căutare de inspirație pentru a crea designul perfect al unui dormitor mic, am adunat pentru tine câteva idei incredibil de frumoase.

În galeria foto vei descoperi soluții funcționale de design ce pot fi aplicate în apartamentele mici, în camerele pentru oaspeți sau în cele de la mansardă, unde spațiul limitat are nevoie de idei mărețe!

Într-un spațiu mic sunt două lucruri care fac diferența: mobilierul și depozitarea. Când locul nu dispune de suficientă lumină naturală, îi lipsește depozitarea inteligentă și nu are nici schema potrivită de culori, va părea aglomerat și incomod. Însă folosind tehnici adecvate, chiar și cele mai mici spații vor deveni funcționale și chiar vor părea mai largi.

Iată ce trebuie să-ți amintești când amenajezi o cameră mică: nuanțele închise sufocă spațiul! Folosește în schimb o culoare deschisă, aceeași pentru pereți și tavan.  Dacă tavanul e alb, iar pereții sunt vopsiți într-o nuanță contrastantă, spațiul va părea mai mic, pentru că ochiul va percepe cu ușurință dimensiunile camerei.

Atunci când pereții și tavanul au aceeași nuanță, vei păcăli privirea, ochiul neputând percepe la fel de simplu unde încep și unde se termină liniile, astfel că spațiul va părea mai mare. Deștept, nu?

Te lăsăm acum să te inspiri din imaginile pe care le găsești în galeria foto. Succes la amenajat!

 

 

 

Related posts

Cum influențează SEO vânzările firmelor de design interior

Adina Meyers

Albul este mereu la moda in cazul amenajarilor interioare

Adina Meyers

Casa de vacanta sarmanta de pe varful dealului

Adina Meyers