Andrea Falkner-Campi și soțul ei au apelat la designerul de interior Paola Navone pentru a renova o veche fabrică de tutun din orășelul italian Spello.

În urmă cu 200 de ani aici se uscau frunzele de tutun, însă designerul a reușit să transforme fabrica într-o locuință confortabilă și modernă, optând pentru o amenajare în stil industrial.

Spațiul este incredibil de vast. Dovadă stă livingul spațios și aerisit de la parter unde se găsesc nici mai mult, nici mai puțin de 52 de ferestre!

Peste tot în locuință, podelele sunt acoperite cu îmbinări de parchet de lemn masiv și plăci ceramice hexagonale, al căror design a fost creat de Navone însăși.

Holul de la primul etaj este pus în evidență de gresia cu model marocan. Pentru a ajunge aici, vizitatorii urcă pe o scară îngustă, ale cărei trepte au fost confecționate din lemn reciclat.

La etaj, zona de relaxare este dominată estetic de șemineul suspendat, rotund și futurist, încadrat de două fotolii generoase din piele, create de asemenea de Navone.

Schema cromatică folosită de designer pune accentual pe alb, gri și tonuri naturale, de pământ.

Sursa: onekindesign.com

Related posts

Cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi un sistem audio de calitate

Adina Meyers

4 idei pentru a încălzi locuinţa cu ajutorul textilelor

Adina Meyers

Prezență constantă pentru România la târgul internațional de mobilă «imm cologne» din Germania

Adina Meyers