LifeStyle

Apivita deschide cel mai nou „stup al frumusetii” dedicat abordarii holistice a ingrijirii si sanatatii

Dupa o lunga calatorie de 36 de ani in jurul lumii, APIVITA deschide primul magazin in Bucuresti – THE APIVITA STORE. Magazinul este localizat la primul etaj din Baneasa Shopping City, fiind o noua dovada a succesului APIVITA in Romania, inceput inca din 2010, prin parteneriatul cu Sensiblu.

Designul este aliniat conceptului de baza al tuturor magazinelor APIVITA din intreaga lume, cuprinzand filozofia unica, valorile si sursele de inspiratie ale companiei. Intr-un loc special, clientul poate experimenta puterea naturii, secretele societatii albinelor, bogata flora greceasca si abordarea holistica a sanatatii si frumusetii.

In interiorul magazinului APIVITA, produsele sunt realii protagonisti, combinand in prezentarea lor un design traditional cu diverse accente personalizate. Clientul va putea regasi 300 de produse de infrumusetare si ingrijire pentru femei, barbati si copii, produse naturale, eficiente si holistice, ce exista la momentul actual in intreaga lume.

Intrand in magazinul APIVITA, vizitatorul va fi intampinat de o masa lunga, simbolul celebru al ospitalitatii grecesti, pe care se va afla intotdeauna o ceasca de ceai cald cu miere, expresie a intelepciunii, stiintei si naturii Greciei.

Noul magazin APIVITA este rezultatul unei lungi calatorii, pline de cunoastere si experiente minunate.

In toti acesti ani, modelele de inspiratie APIVITA – flora bogata a Greciei, societatea albinelor si abordarea holistica a lui Hippocrate asupra sanatatii si frumusetii – au fost folosite in cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovatoare, naturale si eficiente produse.

Produsele APIVITA sunt create in fabrica Bioclimatica din Markopoulo, Attica, Grecia si sunt disponibile in farmacii si magazine proprii din Grecia si alte 14 tari din lume.

Mai multe detalii gasiti pe www.apivita.com si https://www.facebook.com/Apivita.Ro

Related posts

The Club meets … Ballet

Adina Meyers

Final Distribution: 1 milion mp de tigla GERARD vanduti in Romania de la intrarea pe piata

Adina Meyers

Directiva privind Medicamentele Falsificate intră în vigoare – se adoptă noi măsuri pentru siguranța pacienților

Adina Meyers