LifeStyle

Mutti Pulpa, rosii taiate fin

Bogatia pamantului si caldura soarelui s-au combinat pentru a ne oferi un fruct unic. Gustoase si imbietoare, rosiile au un continut redus in calorii si sunt bogate in substante nutritive. Sunt alcatuite in principal din licopen.

Este semnalat de culoarea rosu aprins si este cunoscut pentru a fi nutritiv pentru noi. Antioxidantii isi pastreaza proprietatile chiar si dupa procesul de preparare. De fapt, gatite le face mai puternice.

Mutti Pulpa pastreaza prospetimea de rosiilor coapte la soare si proaspat culese. Este un produs unic, deoarece mixeaza cuburi de rosii taiate fin cu suc de rosii. Bogat in substante nutritive este incontestabil partenerul perfect pentru paste. Mutti Pulpa ne ofera gustul autentic al rosiilor coapte si dulci pastrand culoarea naturala a rosiilor. Este un produs obtinut doar din rosii 100% italiene si un praf de sare…nici un alt ingredient!

Mutti Pulpa are o consistenta naturala, avand putin mai multa apa decat un piure, de aceea este perfecta pentru paste pe baza de ou, pentru ca acestea absorb mai mult sos. Mutti Pulpa este, de asemenea, perfecta pentru preparatele la cuptor care necesita timp de gatit mai indelungat, dar puteti de asemenea sa incercati cu bruschetta sau baza pentru pizza atunci cand doriti aroma proaspata de rosii.

Related posts

Inghetata dietetica, usor de preparat

Adina Meyers

Peste 200 de vinuri, 8 concerte și un covor de inspirație tradițională de dimensiuni record la Festivalul Vinului Moldovei

Adina Meyers

Luptă împotriva bacteriilor cu produse de unică folosință

Adina Meyers