LifeStyle

Ceasuri de damă Christina Diamonds: Arta de a măsura timpul în diamante veritabile, la prețuri accesibile

Simboluri ale iubirii și statutului social, diamantele sunt cele mai faimoase pietre prețioase și au fascinat din cele mai vechi timpuri –  grecii din Antichitate considerau că sunt lacrimile zeilor sau bucăți de stele căzătoare.

De altfel, cuvântul „diamant” provine din grecescul „adamas”, care înseamnă indestructibil – singurul lucru care poate zgâria un diamant este un alt diamant. Râvnite de orice femeile, diamantele fascinează prin strălucirea și raritatea lor. Christina Diamonds le oferă doamnelor și domnișoarelor care își doresc o bijuterie veritabilă, cu diamante și alte pietre semiprețioase, o colecție unică de ceasuri de damă personalizate, grație unui concept unic în lume – T-bar.

În 2002, designerul danez Christina Hembo a început să creeze ceasuri elvețiene de lux, cu diamante pure, la un preț accesibil. Christina și-a dat seama rapid că femeile sunt atât de diferite, încât nu s-ar putea regăsi în doar câteva modele.  Din acest motiv, designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și discul cadranului), care permit personalizarea completă a ceasului SWISS MADE.

Anii care au urmat au fost dedicați dezvoltării conceptului de ceas – bijuterie. Datorită atenției la detalii și a calității oferite, Christina Jewelry& Watches a primit onoarea de a crea ceasuri unicate pentru Regina și Prințul Danemarcei.

Ceasurile de damă Collect sunt imaginea perfectă a femeii moderne, care are nevoie de o bijuterie care să poată fi purtată indiferent de momentul zilei, să îi pună în valoare personalitatea și să îi ofere ocazia perfectă de a ieși în evidență.

Prin colecția patentată de Christina Hembo, denumită sugestiv „Collect”, orice femeie își transformă ceasul de damă într-o bijuterie veritabilă, adăugându-i pandantive, brățări personalizate din piele, cadrane cu diamente sau alte pietre semiprețioase.

Ceasurile de damă Christina Diamonds (http://www.christinadiamonds.ro/ceasuri-personalizate) reprezintă o bijuterie veritabilă cu mecanism elvețian, încrustată cu diamante autentice Top Wesselton VVS (F-G), la prețuri extrem de accesibile – începând de la 579 lei.  Acestea sunt realizate pe comandă, exclusiv manual, în Elveția, de maeștri ceasornicari de renume, cu artă și rafinament, în decursul a câteva luni de zile, pentru ca posesoarea să se bucure de un ceas Swiss Made pe măsura așteptării, care va dăinui în timp.

Ceasurile de damă Christina Collect sunt singurele din lume 100% personalizabile – de la disc,  la curelele din piele  și până ultimul talisman, se pot adăuga pietre prețioase pe șină și alege nuanțe, forme și culori variate, pentru a le transforma  într-o bijuterie unicat.

Iar cum imaginația femeilor nu are limite când vine vorba de bijuterii și ceasuri damă, colecțiile se pot modifica în fiecare zi, în funcție de eveniment sau de starea de spirit. Conceptele de bijuterii online, disponibile pe ChristinaDiamonds.ro, oferă posibilitatea doamnelor și domnișoarelor de a combina inele de forme, dimensiuni și culori diferite, de a schimba aspectul cerceilor și colierelor prin adăugarea de pietre semiprețioase sau talismane norocoase.

Designerul Christina Hembo a reușit ca, în doar 14 ani, să construiască o companie puternică, cu mai mult de 1000 de retaileri, care exportă minunatele bijuterii (cercei, brățări personalizate, ceasuri pentru bărbați și damă, inele și lănțișoare) în peste 25 țări. În  România din 2014, Christina Diamonds invită iubitoarele de frumos într-o călătorie sclipitoare, plină de rafinament și creativitate.

Related posts

Grădină în stil francez: reguli de amenajare

Adina Meyers

Flavia Mihășan este noul brand ambasador Vitamin Well România

Adina Meyers

Salata de creveti si pepene galben

Adina Meyers