Home LifeStyle Practic

Accesorii auto pentru exterior pe care orice șofer trebuie să le ia în considerare

Fiecare autoturism are plusurile și minusurile sale, așa că ne dorim să-l putem adapta ușor nevoilor noastre. Din fericire, accesoriile auto ne ajută să facem acest lucru și să menținem autoturismul într-o stare bună. 

Dacă accesoriile de interior sunt importante mai ales pentru creșterea confortului și a aspectului, cele pentru exterior aduc avantaje și în ce privește siguranța, menținerea autoturismului în stare bună și performanța șoferului. De aceea am alcătuit pentru tine o listă cu accesorii auto pentru exterior pe care orice șofer trebuie să le ia în considerare.

Apărători de noroi

Apărătorile de noroi protejează autoturismul de murdărie și micile obiecte de pe carosabil, cum ar fi pietricelele. Ele împiedică deteriorarea stratului de vopsea de pe componentele care ar putea fi afectate, precum pragurile sau spoilerele. Se recomandă montarea de apărători atât pentru față, cât și pentru partea din spate.

Huse de exterior

Husele de exterior îți apără mașina de fenomenele meteo și de contactul cu diverse obiecte care ar putea s-o zgârie sau deteriora, așa cum sunt crengile copacilor, mingile sau alte obiecte.

Articolul integral aici!

Related posts

Zece ani de Scena.ro – episodul 4

Adina Meyers

Prehistoric Origami Lamps, new from Red Candy

Adina Meyers

Rețeta de paste primavera

Adina Meyers