Home

Incaperi mult mai luminoase cu usi de sticla securizata cu design spectaculos

Usile din sticla, in diversele variante de fabricatie si utilizare, constituie una dintre principalele caracteristici arhitecturale adoptate de proiectele moderne de constructie, renovare si design de interior.

Dincolo de functiile practice si estetice, aceste usi de sticla securizata sporesc iluminarea naturala si imbunatatesc ventilatia incaperilor, creand senzatia unui spatiu aerisit.

Beneficiile generate de montajul usilor de sticla securizata prezentate de expertii companiei Securit

O alegere excelenta atat pentru locuinte cat si pentru companii, institutii, cladiri de birouri, aceste usi de sticla securizata ofera numeroare avantaje:

  • Permit circulatia luminii – Acest aspect este poate cel mai evident si convingator dintre beneficiile conferite, reducand nevoia de iluminare artificiala;
  • Reprezinta o alternativa ecologica de iluminare – Permintand trecerea luminii o mai lunga durata pe parcursul unei zile, contribuie la reducere costurilor investite in energia electrica;
  • Creeaza spatii atractive din punct de vedere vizual – Usile din sticla securizata creeaza in primul rand spatii practice, cu mai putine umbre si zone intunecate, maximizand utilizarea eficienta a incaperilor.

O industrie creativa pentru produse realizate din sticla securizata in cadrul fabricii SECURIT

Sticla este un material utilizat constant in proiectele de constructii si amenajari interioare, reprezentand in momentul de fata una dintre principalele tendinte pentru crearea spatiilor minimaliste.

Potrivite oricarui spatiu, usile din sticla pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor si specificatiilor tehnice prevazute de proiect.

Compania SECURIT fabrica usi de sticla securizata din sticla serigrafiata, vopsita sau clara, care pot fi prevazute cu tocuri din diverse materiale (lemn, aluminiu).

  • Tipuri de usi din sticla disponibile prin colaborarea cu specialistii Securit

Usile din sticla sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si mecanisme, de la sisteme glisante si pliere, inchidere cu balamale, pivotare sau stivuire, astfel ca se va selecta modelul potrivit proiectului de constructie sau amenajare solicitat:

  • Usi cu sisteme batante – De dimensiuni si forme variate, potrivite locului in care sunt montate;
  • Usi cu sisteme glisante – Ocupa putin spatiu, fiind potrivite pentru incaperile care au nevoie de patrunderea luminii naturale;
  • Usi culisante;
  • Usi manuale sau automate – Usile automate sunt o varianta avansata a acestei categorii de produs din sticla si pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui sistem electronic.

Toate produsele din aceasta categorie sunt sigure si silentioase, completate cu elemente de feronerie de cea mai inalta calitate care fixeaza sticla pentru asigurarea lejeritatii in actiunea mecanica.

  • Un partener de incredere pentru proiectele dvs.

Cu o experienta pozitiva in domeniul prelucrarii sticlei, compania SECURIT este unul dintre producatorii de prestigiu in domeniul aplicatiilor din sticla in Romania, produsele finite fiind realizate din materii prime si auxiliare de cea mai buna calitate.

Totodata, rezultatele optime se datoreaza productiei minutioase in cadrul atelierului personal si reprezinta atenta monitorizare a inginerilor calificati in procedurile specifice de prelucrare a sticlei si sticlei securizate.

Puteti vizualiza produsele si serviciile oferite de compania SECURIT aici

Telefon: 021 321 31 77 

Related posts

5 secrete pentru spălarea și hidratarea mâinilor

Adina Meyers

Sugestii pentru a alege cea mai potrivita centrala termica

Adina Meyers

Skateboardingul, sportul olimpic de la Tokyo, desconsiderat în România. Care sunt avantajele practicării lui

Adina Meyers