Amenajari Interioare

Ce pasi trebuie sa urmezi daca vrei sa ai o casa mai vesela si mai primitoare

Casa noastra trebuie sa reprezinte locul in care noi ne simtim cel mai bine, in care ne putem petrece timpul intr-un mod cat mai placut cu putinta, nu doar singuri, ci si alaturi de persoanele dragi noua. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie la inceput sa ne dam putin silinta in ceea ce priveste amenajarea casei noastre intr-un stil cat mai primitor si mai vesel cu putinta. In acest caz sunt cateva sfaturi pe care noi ti le vom oferi si care iti vor fi de un real ajutor daca te hotarasti sa te orientezi in functie de ele.

E bine sa stii chiar de la inceput faptul ca o casa va reusi sa te cucereasca inca din momentul in care faci primul pas in ea in functie de mai multe criterii, care vor face un intreg. Practic fiecare dintre ele in final vor cantari destul de mult la impresia totala. Care sunt acestea? Design-ul pentru care ai optat, alaturi de tonurile de culori predominante sunt fara indoiala primele lucruri care vor sari in ochi celor care vor trece pragul casei tale. Acestea sunt urmate de elementele de decor inedite, de modul in care stim sa ne folosim de mobilier, precum si de cum integram plantele si electrocasnicele in incapere.

Dupa cum cel mai probabil ti-ai dat seama si tu, totul pleaca de la cromatica aleasa. Asadar, acorda atentie maxima acestui aspect si incearca sa optezi pentru nuantele de culoare care vor oferi un strop de viata si relaxare in viata ta. Aici poti, de exemplu, sa optezi pentru nuantele de bej, crem si maro, care vor reusi sa transforme incaperea in una extrem de confortabila. In aceasta categorie intra si albastrul sau albul, acesta din urma dand si senzatia de curat, respectiv eleganta daca stim sa il combinam cu alte tonuri inchise.

Legat de alegerea obiectelor de mobilier, aici noi iti recomandam sa mergi pe ideea „mai bine mai putin, decat mai mult”, iar asta pentru ca nu are rost sa iti incarci inutil casa, care in acest fel va avea un aer sufocant si nu va fi deloc primitoare. Adoptarea unui stil minimalist a inceput sa fie preferata de tot mai multa lume in ultima perioada, asadar de ce sa nu faci parte si tu din aceasta categorie? O sa vezi ca o sa te bucuri de o casa calduroasa, primitoare si cat se poate de eleganta, iar totul fara a scoate o suma exagerat de mare din buzunar.

Stii cum se spune: o casa primitoare se cunoaste de la intrare. Trebuie asadar sa te gandesti si la modul in care iti amenajezi holul de la intrare, astfel incat chiar de la inceput musafirii tai sa ramana impresionati de caldura caminului tau. Pentru inceput, gandeste-te la faptul ca nu vrei ca cei care iti trec pragul sa se impiedice la fiecare pas. Asadar, incearca sa te asiguri ca iluminarea este una suficient de buna incat sa lumineze intregul hol. Folosirea plantelor ca elemente de decor reprezinta de asemenea o idee buna, iar asta pentru ca vor oferi un aspect placut acestei incaperi. Unde mai pui ca vor improspata aerul, care va fi mult mai curat in acest fel.

Related posts

Cum să alegi un covor potrivit pentru locuinţa ta

Adina Meyers

Casă în Costanţa: amenajare clasică şi detalii preţioase

Adina Meyers

Confort si design pentru familii tinere

Adina Meyers