Amenajari apartamente Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

All white din living până în dormitor – FOTO

Albul se regăsește aproape în fiecare sezon, atât în industria modei, cât şi în cea a decoraţiunilor interioare. Tendinţa nu este nouă, însă simplitatea acestor decoraţiuni le face să fie mereu în vogă. Alb emană curăţenie, puritate, luminozitate şi este uşor de asortat cu orice.

Alb este o ancoră pentru multe stiluri, de la cele moderne, shabby chic, la cele curate, scandinave.

Decoraţiuni interioare

Pentru multe persoane, o locuinţă “all white”, de inspiraţie suedeză, este fresh şi tinerească. Însă, alţi oameni se feresc de alb pentru că pare un magnet al murdăriei şi petelor.

Pe o parte, o locuinţă cu multe elemente albe va părea aerisită, chiar dacă dimensiunile discrete sunt aglomerate cu tot felul de obiecte. Pe de altă parte, dacă dispui de mult spaţiu şi nu ştii cum să îl decorezi, ornamentele imaculate vor face legătura între restul pieselor de mobilier.

Decor alb pentru locuinţe moderne

Clasică şi elegantă, această non-culoare se va potrivi de minune cu orice altă culoare, dar, în special, cu elemente negre, aurii şi cele din lemn masiv.  În cazul în care îţi doreşti o casă modernă şi tinerească, atunci optează pentru mobilier simplu, cum sunt piesele suedeze.

Această non-culoare vine în diferite nuanţe, aproximativ 100, unele luminoase, altele mătuite sau chiar cu tente de gri şi gălbui. Însă, cheia succesului unei locuinţe „all white” stă în jocul de nuanţe, texturi şi chiar imprimeuri pentru a stabili contrasturi.

Bucătărie

În bucătărie, te poţi juca cu diferite obiecte de decor albe, însă încearcă să foloseşti numai câteva nuanţe pentru a oferi luminozitate încăperii.

Dormitor

În dormitor, alb te va ajuta să te odihneşti şi oricât de scăzută va fi lumina, camera tot va părea încăpătoare. Este important totuşi ca dormitorul să pară personal, nu o cameră rece de hotel sau spital, aşa că joacă-te cu texturi şi lumini.

Related posts

„Pandemik”, primul film de fashion post-izolare – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Advertorial: Cum integrezi un bar in propria locuinta

Adina Meyers

(P) KLUDI aduce noutati de exceptie la targul ISH de la Frankfurt

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe