LifeStyle

Ce ne rezerva weekend-ul 13-15 septembrie in materie de evenimente?

Festivalul George Enescu e in plina desfasurare si aduce pe scena Salii Palatului concerte sustinute de LONDON PHILHARMONIC ORCHESTRA vineri si sambata si concertul din seria Wagner al operei Aurul Rinului sustinut de RUNDFUNK-SINFONIEORCHESTER BERLIN.

Daca va e dor sa vedeti o expozitie incercati una de pictura si desen izvorata din nevoia de a lua atitudine fata de orice confruntare armata in care apar victime umane, „Krilija” semnata de artistul Adrian Iurco la ART HUB.

Daca iubiti fotografia la Alchemia gasiti expozitia „Dominatrix” care vorbeste despre vulnerabilitate, slabiciune si naturaletea fiecaruia dintre noi si este semnata de Camelia Popescu sau expozitia „Misterele Orasului” organizata de Petre Margineanu de la Have a Cigar.

Primul festival de muzica balcanica – Balkanik Festival, ajuns la editia a treia, te ademenste cu un line-up format din Fanfara Ciocarlia, Mistoura, Taraf de Haidouks, Kal, Kottarahsky & The Rain Dogs, un targ mestesugaresc, proiectii de film in aer liber, expozitii de pictura si fotografie si altele asemenea la Gradina Uranus.

Tot la a treia editie e un alt festival care are loc sambata si duminica, dar acesta e dedicat bicilistilor. In Parcul Izvor, Bike Fest pune la dispozitie competitii, dezbateri si un targ de biciclete cu promotii atractive.

Pentru un final de weekend reusit Dianei 4 va propune un Yard Sale de toamna, duminica, iar The Fresh prezinta BONOBO live la Arnele Romane in turneul de promovare al ultimului album „The North Borders”.

Mai multe evenimente pe getlokal.ro.

 

 

 

Related posts

Whirlpool Corporation- desemnat cel mai admirat producator de electrocasnice din lume

Adina Meyers

STIHL Romania investeste 120.000 euro in perfectionarea managementului si angajatilor la nivel de retea

Adina Meyers

Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale in dezvoltare in Romania

Adina Meyers