LifeStyle

70% dintre europeni utilizeaza ciclul de spalare Bumbac si Sintetice

In plus, Innex prezinta un design functional cu un panou automat de navigare si cu cea mai mare usa de pe piata, facând incarcarea masinii mult mai usoara.

“Pentru consumatorul roman, fiecare zi este o noua provocare. Programul sau din ce in ce mai aglomerat presupune adevarate abilitati de time management pentru a duce toate activitatile la bun sfarsit. Raspunzand nevoilor unui stil de viata alert, Indesit a creat masina de spalat Innex, care economiseste timpul prin apasarea unui singur buton de pornire. Spalatul rufelor devine astfel o operatiune ce poate fi delegata primei masini de spalat ce poate fi folosita cu usurinta de oricine, printr-o singura miscare”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Masina Innex include si 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reimprospatare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piata, 30 de minute sau 1 ora. Innex beneficiaza de 3 optiuni anti-pete pentru indepartarea eficienta a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina rapid mirosurile persistente din haine.

Bazandu-se pe doua concepte, Delegare si Incredere, Innex garanteaza cel mai bun sistem de curatare de pe piata si cea mai usoara tehnologie de utilizare, salvand timp si energie.

Related posts

Cum alegi un sistem de tip videointerfon pentru locuinta ta

Adina Meyers

Ce beneficii îți oferă o sesiune de masaj?

Adina Meyers

(P) Călcare eficientă și grijă pentru țesături cu stația de călcat Tefal Pro Express Care

Adina Meyers