Garajul este locul unde este bine să aveți cel puțin strictul necesar pentru repararea mașinii. Mai ales, dacă vă pricepeți să vă reparați singur autoturismul. Chiar și dacă acest lucru nu este posibil, tot sunt folositoare anumite lucruri pe care le puteți oferi mecanicului, când situația o va impune. Acest lucru înseamnă mai puțină alergătură în ziua în care defecțiunea a apărut, costuri mai mici, timp mai redus pentru realizarea reparației, etc. Sunt utile plăcuțele de frână, becuri de diferite tipuri, curele de transmisie, ștergătoare noi, apărătoare pentru noroi, amortizoare, cabluri speciale, etc.

În afară de defecțiunile care pot apare, mai sunt o multitudine de accesorii pe care suntem obligați să le avem prezente în mașină. Celelalte lucruri sunt chiar utile, fără ajutorul lor nu am reuși să călătorim cu autoturismul în condiții elegante și comode.

ilustrastie preluara din autopieseonline24.ro

ilustrație preluata din autopieseonline24.ro

Accesorii auto utile

Așadar, asigurați-vă că în garajul dumneavoastră există în acest moment cel puțin dezinfectante pentru mâini, mănuși de protecție, șervețele de hârtie, soluții pentru curățarea mâinilor, produse pentru curățarea și îngrijirea caroseriei, trusa auto de urgență, cabluri și chingi, genți și organizatoare, accesorii de călătorie pentru animalele de companie, accesorii de încărcare și chiar și mijloace moderne simple de deplasare, precum una sau două trotinete electrice.

Acestea reprezintă doar o parte din produsele strict și imperios necesare pentru garajul dumneavoastră. 

Mai puteți adăuga la aceasta listă importantă și accesoriile electronice auto (camere auto, camere marșarier, camere kit Bluetooth, kit senzori parcare, sistem de navigație prin satelit, suport telefon, încărcătoare telefoane), lanțuri antiderapante (ne apropiem cu pași repezi de sezonul de iarnă), oglinzi auto pentru unghiuri moarte, paravânturi, ornamente pentru tobe, apărători noroi, anvelope de schimb, etc.

Acestea sunt câteva lucruri importante pe care le puteți cumpăra, dacă doriți să fiți complet pregătiți, pentru condus în condiții de confort maxim, mai ales pe perioada pandemiei acesteia, care pare că nu se va termina foarte curând.

Scule și echipamente

Sculele sunt indispensabile, dacă vă pricepeți să reparați mașini! Puteți fi nevoit uneori să reparați chiar și mașina unor prieteni sau a unor vecini sau rude. Aveți nevoie în primul rând de chei dinamometrice, chei tubulare, ciocane de lipit, ciocane, clești de tot felul (tăiere laterală, dezizolare), clicheți, cuttere, cărucioare pentru scule și accesorii, dispozitive de berc uit țevi, șuruburi și piulițe, dispozitive de tăiat țevi, dispozitive de îndoit țevi, etc.

Multe dintre aceste ustensile nu sunt folositoare doar pentru reparat sau întreținut mașinile familiei. De ele veți avea nevoie, în mod cert și pentru reparația țevilor care se vor defecta în casă sau de reparația instalației termice. 

Poate interveni o urgență oricând și mecanicul poate întârzia, dacă trebuie să repare ceva în altă parte.

Așadar, dacă lucrați de acasă sau dacă aveți mai mult timp la dispoziție pe perioada acestei urâte perioade generate de restricții multiple, puteți verifica ce se mai află prin garajul dumneavoastră și puteți întocmi o listă cu cele mai importante scule sau accesorii de care credeți că veți avea nevoie, în viitorul apropiat.      

Related posts

5 lucruri importante de retinut inainte de a cumpara un covor

Adina Meyers

Soluții pentru a avea marea mereu aproape

Adina Meyers

Am construit cascada peste garaj

Adina Meyers