LifeStyle

(P) S-a deschis un nou restaurant NUBA

Joi seara, 6 aprilie, alături de jurnaliști, bloggeri și persoane publice, a avut loc evenimentul de deschidere al restaurantului-braserie NUBA Café.

Locația va fi deschisă începând cu micul dejun și până după cină, oferind un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internațional și cocktailuri delicioase. 

 După succesul înregistrat cu NUBA și NUBA Summer Vibes, a intrat în portofoliul brandului și cea de-a treia locație, Nuba Café. 

Noua locație va excela în ceea ce privește atmosfera și designul, datorită acoperișului retractabil, având o deschidere largă pe verticală, cât și a geamurilor glisante pe orizontală către stradă, vibe-ul transmis fiind cu sigurantă unul pozitiv și urban-chic. 

Față de celelalte două locații, Nuba Café vine cu un program prelungit, de luni până duminică de la orele 8:00 la 24:00, și cu variante de preparate healthy, dar și cu preparate de patiserie și deserturi producție proprie, inclusiv variante pentru Take Away. 

Nuba Café este o locație dedicată unui mic dejun liniștit,  unui business lunch ce te va captiva cu vibe-ul dulce franțuzesc, dar poate fi și locația perfectă pentru o cină cu prietenii departe de agitația orașului. Designul inovativ te va introduce într-o atmosferă friendly, iar surprizele pe zona de entertainment te vor seduce de fiecare dată.  

Printre preparatele degustate de invitați la evenimentul de lansare s-au regăsit specialități precum: Rock Shrimps Tempura, Fresh Tuna Burger, Halloumi & Mesclun Salad, Seafood Risotto, deserturi ca: PostacioCanolliCheesecake, Trio Chocolate Cake, Pavlova , Profiterol, dar și cocktailuri artizanale și fresh Smoothies.

“Meniu Nuba este unul simplu și sănătos dar plin de diversitate. În cel de food regăsim preparate internaționale atât în zona de mic dejun cât și în cea de prânz.

 Din meniul de mic dejun vor face parte preparate diverse, hrănitoare, gustoase și sănătoase, de la Benedict Eggs și pană la celebrele Pancakes iar din meniul de prânz și cină nu vor lipsi peștele, mușchiul de vită și salate diversificate, bogate în fibre și nutrienți.

Meniul de desert aduce elemente noi și inedite, putem spune că ne-am pregătit mai intens fată de cum am obișnuit clienții restaurantelor Nuba și Nuba Summer Vibes. Vom avea un display de torturi dar și prăjituri individuale pentru Take Way.” Pastry Chef Rareș – Cristian Dinu.

  

Related posts

Kingfisher lansează brand-ul GoodHome pentru a simplifica activitatea de îmbunătățire a locuinței

Adina Meyers

Romania, in finala concursului international Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Delta Studio sustine asociatia Salvati Dunarea si Delta

Adina Meyers