LifeStyle

De ziua Copilului vino la concursul de talente Music Star!

Militari Shoping organizează cea de-a 7-a ediție a concursului pentru copii Music Star, cea mai mare competiție de talente organizată de un shopping mall!

Astfel, pe 28 mai, începând cu ora 17:00, sunt așteptați la marea preselecție a concursului toți copiii talentați, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

Concursul va fi împărțit pe 3 grupe de vârstă, iar micii artiști își vor putea alege talentul în care excelează: voce, instrument muzical, dans sau actorie.

În plus, la evenimentul de preselecție vor fi prezenți artiștii de la Contrapunct și Fabrica de Muzică, care vor face atmosferă și vor juriza, alături de organizatori și public.

Marea Finală Music Star va avea loc de Ziua Copilului, pe 1 iunie, de la ora 17.00, la Militari Shopping, unde juriul va premia cei mai talentați participanți. Distracția va continua cu un concert AMNA, o sesiune de autografe și group selfies împreună cu vedeta!

Câștigătorii vor primi cursuri de dans, canto și instrumente de la școlile de talente partenere, cadouri oferite de magazinele participante precum și carduri cadou din partea centrului comercial, în valoare de 1.500 lei.

Important: Participarea la preselecție se poate face doar cu înscriere prealabilă!

Pentru detalii și înscrieri accesați: http://www.militari-shopping.ro/noutate/formular-inscrieri-preselectie-26-mai/

Related posts

La Gymboland ninge cu zâmbete în perioada 22 decembrie – 7 ianuarie

Adina Meyers

Începe MODEXPO I – evenimentul modei și al industriei textile

Adina Meyers

ROMEXPO deschide sezonul târgurilor și expozițiilor din 2019

Adina Meyers