Amenajari Interioare

Camera supraveghere cu card – Care este cea mai eficienta metoda de stocare a inregistrarilor video?

Pe langa paza umana, usi si ferestre securizate si multe alte sisteme automatizate, sistemele de supraveghere video au ramas una dintre cele mai solicitate solutii de catre persoane fizice, firme, companii, institutii publice, comerciale etc.

Astfel, oricine poate instala o camera supraveghere cu card pentru monitorizarea locuintei si prevenirea infractiunilor din zonele protejate.

E-Camere.ro este alaturi de clienti cu numeroase echipamente moderne, adaptate necesitatilor actuale ale pietei de profil, dar mai ales accesibile din punct de vedere financiar.

Ce optiuni de stocare a inregistrarilor exista?

Camerele de supraveghere moderne pot avea diverse optiuni de stocare a imaginilor, astfel ca beneficiarul poate alege ceea ce corespunde cerintelor sale cel mai bine.

Mai exact, prin intermediul magazinului online E-Camere.ro gasiti camere de supraevghere cu card SD, recomandate in special pentru sistemele de supraveghere mai mici.

Cardurile SD nu sunt o noutate, intrucat acestea sunt utilizate de mai multa vreme pentru telefoane, tablete si alte dispozitive ce necesita spatiu intern de memorie.

Asadar, daca sunteti interesati de o astfel de camera, trebuie sa stiti ca exista numerosi producatori ce integreaza slot-uri pentru carduri SD sau microSF, eliminand astfel necesitatea unui NVR.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare a cardurilor, aceasta poate fi cuprinsa intre 128 si 250 Gb. Astfel, aveti acces oricand la imaginile stocate pe card si eliminati riscul unor posibile cautari pe internet sau incalcari ale confidentialitatii sistemului dumneavoastra.

In cele din urma, exista posibilitatea de a stoca fisierele video pe retea sau in cloud. In ceea ce priveste prima varianta, este nevoie de un sistem NVR – ideal pentru camerele IP.

In plus, spre deosebire de o camera cu card, NVR-ul poate inregistra imagini ce provin de la mai multe camere si permite utilizatorului sa pastreze imaginile mai mult timp. Stocarea in cloud este utilizata de cei care doresc sa acceseze datele direct de pe internet.

De ce sa alegeti o camera video cu card?

Modelele variate de camere si optiunile de stocare existente permit oricarui client sa gaseasca solutia potrivita pentru sistemul de supraveghere.

Astfel, daca sunteti interesati de camerele cu memorie interna, este important de stiut ca:

        –  Acestea sunt potrivite pentru zonele in care nu exista acces la internet;

        –  Cardurile sunt rezistente si nu se uzeaza, astfel ca informatiile dvs. sunt in siguranta;

        –  Aveti posibilitatea de a inregistra pana la 2 saptamani fara pauza;

        –  Puteti alege carduri cu capacitati de stocare, viteze si dimensiuni diferite;

        –  Costurile sunt accesibile oricui.

E-Camere.ro te ajuta sa iei decizia corecta!

Majoritatea clientilor se confrunta cu dificultatea de a opta pentru o anumita categorie de camere video, precum si a sistemului de stocare a datelor.

La E-Camere.ro beneficiati de consultanta specializata si o gama variata de camere si dispozitive moderne, capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

In plus, specialistii de aici va prezinta toate avantajele si dezavantajele unei camere de supraveghere cu card, astfel ca nu veti mai intampina probleme in a lua o decizie finala.

Pentru comenzi si detalii suplimentare, accesati website-ul www.e-camere.ro

Date de contact

        –  Departamentul de Vanzari

Telefon: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

        –  Departamentul Tehnic

Telefon: 0765 487 387

E-mail: suport@e-camere.ro

Related posts

In Bucuresti: apartament de 52 de mp decorat in stil vintage

Adina Meyers

Parfum de vacanta intr-o cabana la munte

Adina Meyers

7 moduri rapide în care să-ți amenajezi apartamentul pentru mai mult spațiu

Adina Meyers