LifeStyle

Mentine un climat sanatos pentru casa si familia ta

Confortul ar trebui sa fie primul cuvant care iti vine in minte cand vine vorba de casa. Dar cum sa ai parte de acest confort, daca in casa ta exista umiditate excesiva? Hai sa-ti zic 3 lucruri despre umiditate, pe care probabil nu le stii. Primul: tu si familia ta produceti zilnic pana la 12 litri de apa sub forma de vapori, prin activitati casnice obisnute. Al doilea: umiditatea relativa a aerului afecteaza confortul fizic si mental al unui om, procentul ideal fiind intre 30% si 50%. Si al treilea: umiditatea excesiva iti poate afecta locuinta si, cel mai important, sanatatea ta si a familiei tale.

Umiditatea din locuinta ta poate fi tinuta sub control.

Nu poti impiedica producerea vaporilor, dar poti scapa de umiditatea excesiva cu ajutorul aparatului revolutionar si cu design elegant, Ceresit AERO 360o.

Acest aparat dezumidificator ofera o circulatie a aerului de 360o si o absorbtie ridicata a umiditatii din aer, neutralizand eficient si mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete absorbante care, imediat dupa ce a fost pozitionata in aparat, absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Pe masura ce absoarbe umiditatea, tableta se dizolva. Cand recipientul aparatului s-a umplut arunci solutia salina, iar atunci cand tableta s-a consumat tot ce trebuie sa faci este sa o inlocuiesti cu una noua.

Ceresit AERO 360o are multiple beneficii:

Ajuta la mentinerea in stare buna a incaperii, in special a tapetului, vopselei, pardoselii, peretilor si obiectelor de mobilier. Este potrivit pentru orice incapere de maximum 20 metri patrati. Nu face niciun zgomot pentru ca nu este electric, ci functioneaza doar pe baza unei tablete absorbante. Previne si amelioreaza simptomele alergiilor si astmului, ajutand astfel la mentinerea sanatatii celor dragi. Previne formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute, asigurand un nivel sporit de confort fizic si psihic. Incepe sa absoarba umiditatea din aer dupa numai 12 ore de la punerea in functiune.

Mic, versatil si cu design modern, dezumidificatorul Ceresit AERO360o este la un click distanta de tine si te poate scapa de problemele pe care ti le poate cauza umiditatea excesiva, asigurand tot confortul de care casa si familia ta au nevoie.

 

Related posts

Cele mai scumpe rase de pisici

Adina Meyers

Stilul industrial modern în designul interior: caracteristici – FOTO

Adina Meyers

Pandemia de coronavirus: Ghidul de mers cu liftul în companii

Adina Meyers