Proprietarii acestei case, situata pe coasta Pacificului, in regiunea Zapallar din Valparaiso, Chile, se pot considera norocosi. Panorama superba e un motiv suficient de bucurie cotidiana, iar locul in sine este un colt de paradis.

Casa, intinsa pe 593 mp, a fost imaginata de LAND Arquitectos pentru a surprinde oceanul in cadre unice. „Pentru a obtine acest rezultat, luand in considerare panta abrupta a costei, am aranjat volumele unul deasupra celuilalt. Interiorul si exteriorul au fost gandite in relatie cu lumina soarelui, expunerea la vant si legatura dintre spatii”, explica arhitectii citati de freshome.com.

Construita cu usurinta din placi de beton prefabricate, care ajuta si la izolatie, casa poate infrunta orice conditii meteorologice, gratie materialelor atent alese.

In fotografiile realizate de Sergio Pirrone casa isi dezvaluie simplitatea si transparenta, spatiu cu spatiu.

O casa cu asemenea priveliste nici nu are nevoie de ornamente si detalii arhitectonice care ar distrage atentia de la spectacolul naturii mereu in schimbare.
 

 

 

Related posts

Biroul de acasa: Cum obtii un spatiu de lucru eficient si atragator

Adina Meyers

Casa din copac

Adina Meyers

Cum planifici amenajarea casei împreună cu partenerul / partenera?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe