Proiectul din imagini este destinat unei familii alcătuite din patru membri. Deşi copiii sunt mari şi nu mai stau cu părinţii, construcţia se doreşte a fi o casă de vacanţă pentru toţi. Deocamdată, cât părinţii sunt încă activi, imobilul este destinat ieşirilor la sfârşit de săptămână cu prietenii, deconectării de la agitaţia oraşului şi relaxării. În momentul în care proprietarii se vor pensiona, se doreşte ca locuinţa să devină una permanentă, unde să se retragă pentru linişte şi natură.

Text: Radu Dumencu / foto: Pianoterra

Related posts

Căsuţă de oaspeţi cu aer de vacanţă

Adina Meyers

Fierul de calcat – un aparat electrocasnic foarte important

Adina Meyers

Casă de vacanţă într-un paradis montan

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe