Daca te-ai amuzat citind lista cu idei de amenajare si obiecte decorative pe care orice femeie ar trebui sa le evite ca sa nu-i sperie pe potentialii iubiti, avem o lista asemanatoare, de data aceasta dedicata barbatilor.

Iata deci, domnilor, care sunt lucrurile de care ar trebui sa scapati rapid daca le aveti în casa:

1. Mobila din piele, supradimensionata. E ca si cum ai striga de la balcon ca esti barbat! Exista alte materiale masculine, mult mai frumoase, de pilda textilele in carouri sau cu diverse modele geometrice.

2. Jocuri video si pouf-urile uzate în care stai cand te joci. Probabil e dureros sa citesti asta, dar o statie de jocuri te face sa pari lenes si imatur. Daca totusi nu poti renunta la ele, ia-ti macar niste scaune ca lumea. Designerii recomanda scaune vintage de club in locul vechilor pouf-uri.

3. Orice colectie de sticle de alcool. Viciile nu sunt arta.

4. Mobila masiva in dormitor. In special seturile dau impresia ca nu esti in stare sa iei o decizie si ca, in general, iti lipseste stilul. Oricine poate sa cumpere un set de mobila pentru dormitor, dar barbatii interesanti sunt capabili sa combine piese diferite pentru a crea un decor eclectic si frumos.

5. Poze cu parintii, expuse in dormitor. Nu e o alegere sexi.

6. Lenjerie de pat ieftina si piese desperecheate. Nimeni nu ar trebui sa aiba asa ceva în casa, dupa o anumita vârsta. Cearsafurile de calitate arata un nivel ridicat de sofisticare si lasa o impresie buna.

7. Vase murdare in chiuveta. Daca ai o problema in a mentine casa curata, inclusiv sa speli vasele, e cazul sa angajezi pe cineva.

8. Gramezi de rufe murdare. Nu, mama ta nu ar trebui sa-ti mai spele rufele!

9. Prosoape colorate in baie. Prosoapele albe, curate, sunt o dovada de rafinament.

10. Colectia de soldatei din copilarie. Nu vrei sa pari imatur!

Related posts

Idei pentru renovarea bucatariilor mici

Adina Meyers

Stil romantic în casa ta: câteva idei

Adina Meyers

3D HOUSE

Adina Meyers