O casa din Seattle este remodelata de Grouparchitect pentru a construi o terasa pe acoperis, cu vedere catre masivul Rainier.

Tema proiectului a fost sa exploreze distrugerea structurii existente, iar apoi reconstructia spatiala a unei case in care volumul, lumina si materialul sa poata da forma unor spatii altfel imposibil de realizat din cauza amprentei limitate la sol.

Toate oportunitatile de a expune structura, precum si interstitiile, au fost exploatate la interior, de la descoperirea puntii de lemn existente si a grinzilor din podea, pana la scara din lemn, cu balustrada de otel.

Acoperisul inclinat umbreste interioarele pe timp de vara, prezerva longevitatea materialelor de dedesubt si ofera adapost partial in timpul lunilor reci pentru a putea folosi in continuare terasa.

Pe parcursul proiectului arhitectii au folosit de cate ori a fost posibil solutii si materiale sustenabile.

 

Related posts

Ai o camera intunecoasa? Uite cum o poti amenaja pentru a fi mult mai luminoasa si primitoare

Adina Meyers

Colturile – spatii ofertante pentru amenajare

Adina Meyers

Casă de vacanţă construită din lemn adunat de la digurile pescarilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe