Doriti un interior de inalta tinuta, poate exclusivist, dar in orice caz extrem de elegant si bogat decorat? Cum realizati aceasta ambientare, de unde va inspirati, cine va da solutiile, de unde procurati obiectele?

Pana in urma cu ceva timp, licitatiile de opere de arta erau frecventate in cea mai mare parte de colectionari si investitori, mai cu seama datorita faptului ca plasamentele in opere de arta se dovedesc a fi dintre cele mai rentabile, inclusiv pe timp de criza. In prezent, aceste licitatii si-au extins mult sfera, in special spre accesorii, decoratiuni pentru casa si mic mobilier, devenind atractive si pentru un public interesat de ambientarea si decorarea locuintei cu obiecte valoroase si rare.

De la rafinata sticlarie Art Nouveau, faianta si portelan interbelic, pana la argintarie europeana si mici piese insolite de podoaba, obiectele ornamentale pot constitui „deliciul“ oricarui ambient modern.

Maestrii incontestabili ai artei romanesti figureaza, de asemenea, cu lucrari dintre cele mai atractive si de diferite genuri: peisaje, compozitii cu personaje si portrete, arta contemporana, statui, precum si icoane dedicate „coltului sufletesc“ al casei.

Avand la dispozitie astfel de solutii, se poate realiza ambientarea intregului spatiu, a unor functiuni/„colturi” speciale (romantic, de citit, de relaxare etc.) si totodata se poate crea un decor festiv pentru un eveniment special. De asemenea, trebuie precizat ca nu este obligatoriu ca obiectele folosite sa fie foarte scumpe.

Mai multe detalii pe revistacaminul.ro!

Related posts

Rowenta Smart Force – curățenie eficientă în orice moment

Adina Meyers

Desprins din vremurile de altadata: un colt shabby-chic

Adina Meyers

Atmosfera rustica si primitoare intr-o casa mica

Adina Meyers