LifeStyle

Decoratiuni de exterior sau interior

Se apropie sarbatorile de iarna, si odata cu acestea incepe si goana dupa cadouri. Dar inainte de a incepe plimbarile prin magazine, mai intai trebuie sa decidem ce fel de cadouri cumparam pentru persoanele dragi noua.

O decoratiune pentru casa sau gradina poate fi cadoul perfect. Iata mai jos, cateva idei cu care vei face impresie buna.

Suporturile pentru lumanari din fier forjat. Pot fi suporturi de masa sau de perete, in diverse forme si stiluri decorative. Sunt ideale pentru sarbatori, caci atunci toata lumea isi decoreaza casa, sau masa de Craciun cu astfel de decoratiuni.

Pentru persoanele iubitoare de plante, un suport pentru ghivece va fi cadoul mult asteptat. Aceste decoratiuni pe langa rolul functional de sustinere al ghivecelor, pot fi si obiecte de ornament cu valoare decorativa mare, ce imbraca foarte bine un colt al unei camere, sau intrarea intr-o casa, dar unele pot fi puse si in curte pentru a imbogatii microclimatul gradinii tale.

O idee chic poate fi un clopotel de usa montat la intrare, va fi cu siguranta un obiect iesit din comun.

Nu uita de ghivecele decorative, sau asa zisele masti de ghivece. Ele vin in forme si din materiale foarte diferite, pentru gustul fiecaruia.

O ultima varianta sunt decoratiunile de perete in forma de flori. Daca le pui pe un perete in spatele unor ghivece cu plante, efectul va fi cu siguranta unul deosebit.

Acestea sunt doar cateva exemple de cadouri, insa optiunile sunt mult mai vaste. Tot ce iti trebuie este putina imaginatie.

Mai multe idei si obiecte decorative pentru casa si gradina, gasiti accesand site-ul: www.amenajarigradinibucuresti.ro 

 

 

Related posts

Ce rechizite sunt necesare pentru clasa zero?

Adina Meyers

6 sfaturi care te vor ajuta să găsești rochia de mireasă perfectă

Adina Meyers

Imunitatea la COVID-19 poate dispărea în câteva luni. Cei vindecați se pot reinfecta

Adina Meyers