Amenajari Exterioare

Care sunt beneficiile vetrei de foc – ultimul trend în materie de amenajări grădini?

În serile lungi și răcoroase de vară tuturor ne place să ne adunăm în jurul unui foc, să  vorbim și să petrecem împreună un timp prețios de relaxare și deconectare de la toate grijile de peste zi. Acest obicei ancestral, amintind de ritualurile magice, poate fi adus acum și în curțile caselor voastre prin alegerea unei variante decorative de vatra de foc.

Prezența unei surse de foc și de căldură pe o terasă sau într-o grădină contribuie la schimbarea radicală a atmosferei. Flăcările jucăușe, aprinse într-un obiect special vor întregi ambianța generală de veselie și optimism, însoțind o seară plăcută sau un weekend de petrecere alături de familie și prieteni.

De ce să alegeți o vatră de foc pentru amanajarea unei grădini sau a unei terase?

O grădină nu este completă dacă nu dispune și de o amenajare care să aducă un strop de lumină și căldură în serile în care preferăm să ne relaxăm afară. La modă, în trenduri sau pasiune spontană, o vatră de foc este opțiunea perfectă pentru a crea o atmosferă selectă, cu o ușoară tentă misterioasă și un cadrul idilic pentru o cină specială, poate chiar romantică.

Decizia de a întrgi atmosfera din amenajarea gradinii voaste cu un fire pit are următoarele avantaje:

– vă puteți bucura de o sursă naturală de lumină, plăcută și  relaxantă;

– va îmbunătăți semnificativ estetica spațiului în care va fi plasată;

– poate fi o sursă de căldură atunci când afară este un pic mai răcoare și totuși preferați să va petreceți seara aici;

– este un obiect de decor, funcțional și util;

– puteți opta pentru o variantă cu accesorii ce permit chiar și montarea unui grătar pentru prepararea hranei;

– modelele disponibile  sunt deosebite, pentru orice tip de amenăjari și pentru toate gusturile;

– puteți opta pentru variante confecționate din  materiale destinate utilității pe care doriți să i-o dați, pentru lumină, pentru mai multă căldură, pentru un efect estetic deosebit sau pentru prepararea unui grătar.

Oricare ar fi intenția în privința opțiunii pentru acest tip de element de decor destinat grădinii sau terasei, rezultatul obținut prin achiziția unui fire pit va fi unul spectaculos, elegant și de mare efect. Toți vecinii și toți cei care vă vor trece pragul vor avea numai cuvinte de laudă pentru alegerea acestui detaliu de amanajare isteț.

De unde puteți achiziționa o vatră de foc sau un fire pit?

Dacă doriți să cumpărați ceva special, care pe lângă dimensiunea practică să aibă și un aspect deosebit, atunci puteți alege unul dintre produsele disponibile în  magazinul online Firedeco.ro. Aici găsiți o ofertă generoasă de fire pit-uri din oțel inoxidabil, din ceramică, oțel și fontă. O parte dintre modelele foarte reușite sunt la promoție și merită cu prisosință să le achiziționați chiar acum. Fire Basket Dragon sau Fire Pit Inox Phoenix Flower sunt variante ce pot face orice grădină să arate extraordinar.

Consultați întreaga gamă și alegeți modelul care vă inspiră!

Citește și: Soluția…ignifugă a oricărei construcții

Related posts

Ce aduce stilul nordic în gama de cuiere de perete

Adina Meyers

Floral Expo: aranjamente inedite si peste 1500 de flori la Sun Plaza

Adina Meyers

20 de bai in culori vesele

Adina Meyers