Drujbele sunt instrumente foarte folositoare pentru operatiunile de taiere a lemnului.

Este si greu sa ne imaginam toata munca grea care trebuia depusa de specialistii lemnului inainte de inventarea acestor unelte. Cu toate acestea, pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa ai montat un lant drujba de calitate superioara. Acesta va face fata cu usurinta oricarei provocari!

Nu se recomanda folosirea unui lant foarte uzat.

Acest lucru poate conduce la mai multe dezavantaje, precum cresterea efortului depus sau a consumului de combustibil. Nu in ultimul rand, solicitarea intensa a drujbei, atunci cand lantul este tocit, poate conduce la defectarea altor piese importante. Uneori acestea fiind mai costisitoare!

Asadar, pentru ca instrumentul tau sa se bucure de un randament maxim, vei avea nevoie de un lant de drujba potrivit, bine ascutit si de cea mai buna calitate, care sa poata “bifa” caracteristici precum putere mare de taiere, rezistenta in timp sau usurinta de folosire/mentenanta.

In acest sens, iti recomandam oferta magazinului online generalmotor.ro, care iti ofera o multitudine de piese de schimb si lanturi pentru drujbe originale si perfect compatibile cu marci de renume, precum Stihl sau Husqvarna, dar si cu alte marci romanesti, rusesti sau chinezesti.

Inainte de achizitionare, insa, trebuie sa te asiguri ca ai ales modelul potrivit. Nimeni nu isi doreste sa cheltuie banii pe un produs, doar pentru a afla ca acesta nu este compatibil cu modelul detinut.

Prin urmare, iti recomandam 3 modele diferite de lanturi de la magazinul generalmotor.ro, ideale pentru mai multe tipuri de sarcini, atat usoare, cat si dificile. Iata ce ti-am pregatit:

lant drujba

Lant drujba Oregon, 34 dinti, pas 3/8

Fiind compatibil cu o gama larga de modele Husqvarna, precum Husqvarna 365, Husqvarna 137, Husqvarna 236 si multe altele, acest lant este deosebit de apreciat printre cumparatori. Este recomandat pentru drujbele cu capacitatea intre 50-100cm3.

Lant drujba Oregon, 36 dinti, pas 3.25

Cu toate ca este un model mai special la prima vedere, acesta este compatibil cu o varietate de unelte. Dintre acestea fac parte drujbe de la Husqvarna, precum

  • 455 Rancher, 262, 357, 359,
  • dar si de la alte marci, precum Homelite mini SL sau XL,
  • Jonsered,
  • Pioneer,
  • Partner,
  • Micul Padurar,
  • Solo,
  • Redmax Komatsu
  • Dolmar.

Lant drujba Stihl, 34 dinti, pas 3/8, Oilomatic

Chiar daca acest model este produs de Stihl, el este compatibil cu majoritatea modelelor Husqvarna.  Beneficiind si de un sistem inovator. Beneficiile sistemul de lubrifiere STIHL Oilomatic sunt cu adevarat importante! Canalele fine din elementele lantului preiau uleiul si il dirijeaza mai departe, la articulatiile acestuia.

Elementele de actionare de pe ambele parti prezinta numeroase adancituri, in care se aduna ulei. In felul acesta, uleiul se distribuie mai bine pe suprafetele de alunecare ale sinelor de ghidaj. Asigurand de asemenea o lubrifiere mult mai buna, fapt care mareste durata de viata a lantului.

Fie ca esti un profesionist intr-ale lemnului sau un gradinar pasionat, un lant de drujba de calitate va face intotdeauna diferenta! Pentru a comanda lantul potrivit, dar si pentru a identifica ce model este compatibil cu drujba ta, intra pe generalmotor.ro. Acolo specialistii iti stau cu drag la dispozitie, gata oricand sa te ajute!

Related posts

Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic cu vata minerala bazaltica

Adina Meyers

Usa de intrare din PVC, cartea de vizita a unei case moderne si elegante

Adina Meyers

Care sunt avantajele opțiunii pentu un puț de mare adâncime

Adina Meyers