Cand te gandesti sa cumperi o casa ai anumite asteptari, vrei sa scapi de inghesuiala de la bloc, sa beneficiezi de confort si sa te bucuri de cat mai mult spatiu verde. O casa de tip insiruit iti ofera toate acestea, plus avantajul unor costuri reduse.

Casele identice insiruite sub forma unui vagon sunt mult mai ieftine decat casele individuale sau decat duplexurile clasice. Fiind simetrice, casele insiruite sunt rentabil de construit pentru ca folosesc un proiect multiplicat, cantitati mai mici de materiale, racorduri comune la utilitati si teren exploatat la maximum. Economiile sunt semnificative, iar acest lucru se vede in pretul final.

Iata care sunt avantajele pentru cumparator:

  • pretul unei locuinte dintr-un sir de case identice, legate unele de altele, este mai mic. Fie ca il compari cu pretul unei case individuale, fie cu pretul unui apartament de dimensiuni asemanatoare dintr-un imobil de lux.

  • costurile pentru intretinerea exterioara a casei sau pentru incalzire sunt mai mici decat cele similare unei case individuale.

  • daca esti o persoana sociabila si iubesti vecinii, locuind intr-un duplex vei avea posibilitatea sa-ti dezvolti relatiile sociale si de comunicare.

  • aspectul exterior al constructiei si arhitectura sunt foarte bine alese, atragatoare, iar simetria tuturor caselor insiruite este un plus pentru valoarea estetica generala.

In Bucuresti, proiectul Case Altfel, initiat de Green Future, ofera acest tip de locuinta. Constructorii au finalizat deja un proiect de 12 locuinte in comuna Chiajna, la mai putin de 2km de cartierul Militari, si au in curs de dezvoltare un alt proiect, de 20 de locuinte, in cea mai cautata zona a Bucurestiului, la 2,5Km in interiorul soselei de centura, partea de nord. Prin aceste proiecte, constructorii isi propun sa ofere casele cu cele mai multe argumente de cumparare pentru o locuinta noua, cu un pret mai mic de 100.000, in Bucuresti. 

Related posts

Informatii pentru controlul calitatii, in sprijinul cumparatorului de ferestre si usi PVC KBE

Adina Meyers

Promotie Elis Pavaje: 25% reducere la modelele Fantasia si Cortina p4

Adina Meyers

Jaluzele, rulouri, obloane

Adina Meyers