Amenajari Interioare

Genoveva Hossu lansează e-book-ul „Tu Poti Fi Propriul Tau Designer”

Designul interior este, in primul rand, un demers social, un loc in care ideile prind viata, iar oamenii isi impartasesc viziunea intr-un mod creativ. Pentru a facilita aceste demersuri, mai ales in randul novicilor in design interior, am decis sa scriu un e-book, in care sa trasez directiile generale ale unui proces de decorare.

Am adunat in acest e-book toti cei zece ani de experienta in domeniu, cateva instrumente de lucru si o serie de DOs & DON'Ts, gandindu-ma la dificultatile pe care le-ai putea intampina in aventura de designer interior. Indiferent daca planifici sa te rezumi doar la decorarea propriei locuinte sau sa te si avanti in meserie si sa culegi toti laurii din acest minunat domeniu, e-book-ul „Tu Poti Fi Propriul Tau Designer” e ceea ce poate sta la baza initierii tale.

Multe idei fantastice, nascute de minti luminate si inimi pline de entuziasm, au cunoscut esecul, pentru ca n-au fost cladite pe piloni siguri: practicul, esteticul si costul. Acest e-book vine insa in intampinarea ta, oferindu-ti o serie de informatii care te vor ajuta sa itelegi ce inseamna, cu adevarat, fiecare pas al procesului de decorare. La finalul ghidului, pentru a fundamenta termenii, dar si aplicabilitatea lor, vei gasi un studiu de caz: rezidenta unei business woman – decorare pas cu pas.

Imi doresc sa-ti arat cat de important este ca orice colt al casei tale sa reprezinte cu adevarat personalitatea si stilul tau. Accepta acest e-book ca pe un cadou de casa noua si bucura-te de fiecare moment petrecut intr-un spatiu ce respira a unicitate.

Intra in posesia e-book-ului aici si fii propriul tau designer. Cel mai bun designer!

 

Related posts

Liniște și natură cât vezi cu ochii

Adina Meyers

Cum să beneficiezi de mai mult confort în bucătărie

Adina Meyers

Casă modernă construită în regie proprie

Adina Meyers