LifeStyle

Cand ar trebui sa strangi bradul de Craciun

Cand vine vorba de decoratiuni de Craciun, fiecare familie are propriul set de reguli si traditii.

 

Desi nu exista un raspuns corect sau gresit, am facut unele cercetari pentru a constata ca exista de fapt cateva reguli pe care le puteti urma.

 

In multe case, Craciunul a devenit o sarbatoare laica, care este mai mult legata de comunitate si voie buna decat despre nasterea lui Iisus Hristos. Dar daca aspectul religios al Craciunului este principalul motiv al sezonului, atunci acesta ar putea determina cat timp casele voastre raman impodobite.

 

6 ianuarie

Diferite ramuri ale crestinismului spun ca arborele sa ramana sus pana a doua zi dupa Boboteaza. Aceasta este cunoscuta drept noaptea in care pruncul Iisus a fost vizitat de Trei Intelepti (sau Magi) cu darurile lor de tamaie, aur si smirna. Odata ce a trecut Epifania, atunci sezonul este considerat oficial incheiat si arborele poate fi strans.

6 februarie

Motivele reginei Elisabeta pentru a-si pastra decoratiunile pana in februarie sunt mai putin festive si mult mai sumbre. Ea pastreaza bradul pana pe 6 februarie, zi care marcheaza aniversarea mortii regelui Georg al VI-lea, tatal ei.  Abia cand regina se intoarce intoarcerea la Palatul Buckingham, decoratiunile sunt stranse in mosia familiei din Norfolk.

Bradul tau este uscat

Daca va preocupa doar aspectele practice si aveti un brad natural, atunci cel mai bun indicativ este chiar arborele. Este recomadat ca atunci cand incepe sa se usuce, iar acele incep sa cada sa incepeti sa strangeti decoratiunile. Cautati in programele locale de reciclare o solutie ecologica. O alternativa ar fi sa cumparati brad in ghiveci pe care il puteti replanta.

Depinde de tine

Asa cum precizam la inceput nu exista un set de reguli pe care oamenii sunt obligati sa le respecte. Impodobim casa atunci cand ne face cei mai fericiti. Asadar putem fi de acord ca acesta este cel mai bun mod de a decide cand sa strangem toate decoratiunile, inclusiv bradul.

Related posts

Ajuta-ti pielea sa ramana tanara mai mult timp!

Adina Meyers

IKEA și Itsy Bitsy aduc în prim plan rolul taților în creșterea bebelușilor

Adina Meyers

Cum sa amenajezi corect o gradina, indiferent de dimensiuni

Adina Meyers