Image default
LifeStyle

Casa Mea vă așteaptă la BIFE-SIM 2019!

Cel mai important eveniment dedicat mobilierului şi decoraţiunilor de interior din ţara noastră, Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii, BIFE-SIM 2019, își deschide porțile la Romexpo, începând de azi, 12 septembrie, până pe 15 septembire.

La ediția actuală participă peste 230 de companii româneşti şi internaţionale, care expun diferite stiluri de mobilier: clasic, modern, din lemn masiv, combinat cu sticlă sau piele, pictat manual etc.

Cei mai buni specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri, vă vor ajuta să găsiți cele mai bune soluții de mobilier și design interior, potrivite bugetului pe care îl aveți alocat.

De la acest eveniment important nu putea să lipsească nici revista Casa Mea, care își așteaptă cititorii nu numai cu reviste, ci și cu multe idei și sfaturi utile pentru amenajarea casei. Ne găsiți la standul 335A din pavilionul B2, începând de joi, 12 septembrie, până duminică, 15 septembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Articole similare

Un mediu curat – o viață sănătoasă. De ce să colectăm selectiv?

comunicat de presa

Sarmale cu carne si ciuperci in dovleac

casamea.ro

Participa GRATUIT la conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate”

casamea.ro

Lasă un comentariu

eight + 8 =