Image default
LifeStyle

Casa Mea vă așteaptă la BIFE-SIM 2019!

Cel mai important eveniment dedicat mobilierului şi decoraţiunilor de interior din ţara noastră, Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii, BIFE-SIM 2019, își deschide porțile la Romexpo, începând de azi, 12 septembrie, până pe 15 septembire.

La ediția actuală participă peste 230 de companii româneşti şi internaţionale, care expun diferite stiluri de mobilier: clasic, modern, din lemn masiv, combinat cu sticlă sau piele, pictat manual etc.

Cei mai buni specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri, vă vor ajuta să găsiți cele mai bune soluții de mobilier și design interior, potrivite bugetului pe care îl aveți alocat.

De la acest eveniment important nu putea să lipsească nici revista Casa Mea, care își așteaptă cititorii nu numai cu reviste, ci și cu multe idei și sfaturi utile pentru amenajarea casei. Ne găsiți la standul 335A din pavilionul B2, începând de joi, 12 septembrie, până duminică, 15 septembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Articole similare

„Păpușile Dobrogei”

comunicat de presa

Pășește încrezătoate într-o nouă etapă din viață, cu Mastrelle Meno

comunicat de presa

Perfectil – Pentru a intampina vara in forma maxima si cu un look perfect!

comunicat de presa

Lasă un comentariu

12 + 15 =