LifeStyle

Top aplicații de mobil în 2020

2020 a produs multe schimbări în viețile oamenilor și acest lucru s-a resimțit inclusiv în interesul pentru aplicațiile de mobil.

 

Iată așadar care sunt cele mai populare aplicații din 2020:

 

  1. Medito

Aceasta este aplicația numărul 1 din 2020 pe baza voturilor utilizatorilor din Magazin Play. A fost un an dificil și mulți oameni au descoperit meditația. Iar Medito tocmai asta își propune să ofere: exerciții de meditație, de respirație și sunete relaxante. Echipa care a dezvoltat această aplicație susține că beneficiile Medito sunt numeroase și duc la îmbunătățirea vieții utilizatorilor, cărora le conferă o stare de spirit mult mai pozitivă. Prin această aplicație se gestionează anxietatea și stresul, totul cu un plus de relaxare. Medito are mai multe funcții principale, precum cursuri pentru începători și de nivel mediu, meditație zilnică, meditație de somn și sunete specifice somnului.

  1. 888poker

Noua aplicație de jocuri poker online s-a bucurat de un succes uriaș încă de la lansare. Vine cu numeroase avantaje, în primul rând că este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS. În plus, are un design clar și intuitiv, ceea ce îi ajută foarte mult pe cei aflați la început de drum. De asemenea, grafica este una interesantă și poate fi personalizată. 888poker vine cu numeroase funcții și pentru jucătorii mai experimentați. Cei care au folosit această aplicație s-au arătat mulțumiți în general că este ușor de folosit, nu există bug-uri, iar interfața este prietenoasă.

  1. Inkwork 

Este o aplicație concepută pentru a transforma pe loc o fotografie într-o operă de artă bazată pe schițe. Filtrele Inkwork sunt la un nivel ridicat, iar interfața aplicației este foarte elegantă. Utilizatorii au posibilitatea să schimbe rapid culorile de pe fundal, cerneala folosită. Schițele produse de această aplicație sunt foarte detaliate. Are însă și două dezavantaje: nu este gratuită și este disponibilă doar pe iOS. În orice caz, este o aplicație ce merită încercată în cazul în care îți plac schițele. Cei de la TechRadar o consideră cea mai bună aplicație pe iOS din 2020 pentru editare foto.

 

  1. Grid Diary

Acesta este un jurnal, dar într-o formă inedită. Grid Diary se prezintă ca fiind o aplicație menită să te ajute să te dezvolți personal prin intermediul unui jurnal. Grid Diary le permite utilizatorilor să-și înregistreze sentimentele, existând mai multe tipuri de jurnale. De asemenea, Grid Diary conține și întrebări în jurnal care, cu ajutorul psihologiei pozitive, îi vor ghida pe utilizatori să-și descopere adevăratul sine și adevăratul scop în viață. Echipa care a dezvoltat aplicația promite că datele vor rămâne private și nu vor fi folosite în alte scopuri.

 

  1. Zoom

Și aceasta este una dintre cele mai populare aplicații din 2020. Permite conferințe video între două sau mai multe persoane de pe diverse dispozitive. A fost folosită în 2020 atât de oameni care pur și simplu doreau să aibă o discuție amicală, dar și pentru ședințele zilnice sau săptămânale de la muncă, iar în unele locuri inclusiv pentru școala online. În versiunea gratuită pot fi făcute discuții unu la unu nelimitate, în timp ce pentru cele de grup la care pot adera până la 100 de persoane limita este de 40 de minute. Există însă și alte planuri tarifare, ce variază între 149.9 și 350 de dolari pentru fiecare licență. Aplicațiile de videoconferință au fost la mare căutare în 2020, iar printre cele populare se află și Google Meets.

 

  1. VITA

Este o aplicație foarte ușor de folosit pentru pasionații de editare video. Există deja numeroase template-uri din aplicație, pot fi adăugate texte peste imagini, sunete și există și numeroase filtre. De asemenea, videoclipurile pot fi făcute să pară mai cinematografice, iar clipurile pot fi exportate la calitate Full HD. Într-o perioadă în care toți mai mulți oameni încearcă să devină vloggeri, VITA este o aplicație de încercat, mai ales că e disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

 

  1. Instastories

În cazul în care îți dorești ca Stories-urile pe care le pui pe Instagram să arate cât mai bine, această aplicație merită încercată. Instastories conține numeroase colaje și șabloane spectaculoase, alături de fonturi elegante, animații interesante și efecte video. De asemenea, există posibilitatea a adăuga inclusiv muzică ce se potrivește cu story-ul pe care te pregătești să îl postezi. Totul este foarte ușor de folosit.

 

  1. Share the Meal

A fost una dintre cele mai downloadate aplicații din 2020. Share de Meal este o aplicație de caritate din Programul Alimentar Mondial al Națiunilor Unite, care vă permite să hrăniți un copil flămând printr-o atingere pe telefon. Sunt peste 4 milioane de oameni care folosesc deja această aplicație și au fost distribuite peste 90 de milioane de mese. Utilizatorii văd cu exactitate încotro se îndreaptă donația lor și pe cine ajută. Această aplicație, disponibilă atât pe Android cât și pe iOS, a primit numeroase premii în ultimii ani și este foarte populară și în 2020. De asemenea, inițiativa a fost lăudată și de instituții media precum The New York Times, CNN, Wired și Buzzfeed.

 

 

Related posts

Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane

Adina Meyers

Natura în interior sau pe terase, trendul sezonului în materie de decorare – FOTO

Adina Meyers

Program In Culise 4-10 Octombrie

Adina Meyers