Case de vacanta

Camera dulciurilor intr-o casa de 70 mil.$

Casa pe care game designer-ul Markus Persson (35 ani) a cumparat-o in Beverly Hills anul trecut are tot ce ti-ai putea imagina la o casa care a costat 70 de milioane de dolari: vedere panoramica, piscina cu jacuzzi, un bar demn de un club de noapte si o camera speciala pentru dulciuri!

Livingul are un perete de sticla prin care se vad orasul si oceaul Pacific. Noul proprietar nu a avut nevoie sa se ocupe de amenajare, intrucat casa continea deja tot ce si-ar fi putut dori: de la scaune Hermès si cearsafuri Roberto Cavalli, pana la o copie dupa faimoasa motocicleta a lui James Dean.

Casa are nu mai putin de opt dormitoare si 15 bai, fiecare dintre ele echipata cu toalete Toto Neorest, in valoare de 5.600 $ bucata. Ca experienta sa fie totala, casa are si un cinema cu 18 locuri.

Situata pe cea mai selecta strada din cartier, casa se invecineaza cu proprietati detinute de vedete precum Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres si Ringo Starr.

Pentru Persson, devenit miliardar dupa ce si-a vadut compania, Mojang, catre gigantul Microsoft pentru 2,5 miliarde $, achizitia acestei case e un vis devenit realitate. Tanarul, de origine suedeza, spune ca provine dintr-o familie modesta si ca cel mai corect mod de a gestiona o asemena suma de bani este sa asigure mai intai famliei sale un trai confortabil pentru tot restul vietii, sa cheltuiasca o parte pe realizarea propriilor vise, iar pe restul sa-i investeasca in proiecte caritabile care ajuta la dezvoltarea societatii.

Sursa: ForbesLife

Related posts

Revoluția welness, despre spa-urile de acasă care aduc opulența la autoizolare

Adina Meyers

Acasa la Flora Nastase

Bianca Ion

Sfarsitul unei ere pentru conacul lui Hugh Hefner

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe