Case de vacanta

Acasa la Mirabela Dauer

Ea ne-a povestit ca si-a amenajat caminul in asa fel incat sa se simta comod atat ea cat si cei trei catei ai sai.

Casa am cumparat-o in 1989 in momentul in care este in paragina pentru ca mi-am dorit foarte tare sa locuiesc la curte. Era o casa batraneasca dar acum nu mai este nimic din ce a fost. Am ales acest cartier pentru ca am stat mult timp si pentru ca multi dintre vecini imi sunt prieteni”, ne-a povestit Mirabela.

Ea isi aminteste ca dupa ce a cumparat casa a ramas fara bani asa ca in primul an a dat doar cu var si a schimbat tamplaria, renovarile fiind facute in timp: „Plecam in turneu si toti banii pe care ii faceam ii investeam in casa. Lucrarile au fost finalizate abia in anul 2002. Din pacate am avut multe probleme cu echipele de muncitori asa ca am fost nevoita sa reparam ce au stricat acestia. Regretul meu este ca mi-am dorit si op curte dar, din pacate, pentru ca am vrut sa stau in centrul Bucuirestiului, nu am avuit parte. Toti prietenii imi spun ca este o casa calda… casa papusii, casa de turta dulce”, spune glumind Mirabela Dauer, care spune ca decat o casa mare si rece, mai bine una mica si primitoare.

„Casa trebuie sa fie ca mine, deschisa!”

Locul care ii este cel mai drag din casa Mirabelei este dinningul care este colorat si vesel. „Casa era mobilata clasic cu mobila grea asa ca m-am gandit sa o schimb, sa ma umple de energie si bunadispozitie. Dresingul este amenajat in pod pentru ca spatiul din casa este mic si trebuie exploatat la maximum. Este incomod dar nu conteaza. Impart spatiul cu trei catei, un lup, care sta in curte, si doi bichoni. Acestia sunt peste tot si am ajuns sa inchiriez spatiu pentru ei, trebuie sa imi fac loc, este o problema”, spune amuzata Mirabela, care spune ca acasa are o colectie de cani: „Tot ce am in casa iubesc foarte tare pentru ca sunt luate de mine cu tot dragul.”

„Nu pot sa stau departe de casa desi sunt plimbareata. Cand se apropie plecarea spre casa am deja valizele plecate. Am vrut sa imi fac o casa langa Bucuresti, langa liziera padurii, dar initiativa mea a fost blocata de o banca pentru ca nu mi-a fost aprobat creditul”, a mai povestit interpreta.     

Related posts

Sfaturi pentru a alege caloriferele potrivite pentru dormitor

Adina Meyers

Casa nonconformista a lui Jean-Paul Gaultier

Adina Meyers

Reguli pentru alegerea perdelor si draperiilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe