Home

Calitatea finisajelor – detaliu care face diferenta atunci cand achizitionam un apartament

Sursa: https://pixabay.com/ro/sta%C8%9Bi-deschis-decor-contemporan-2132350/

Se spune ca detaliile fac diferenta. Ei bine, zicala este cu atat mai adevarata atunci cand este vorba despre propria casa. Cu atat mai mult cu cat multi dintre noi facem eforturi sa o achizitionam.

Astfel, daca ai in plan sa cumperi un apartament, trebuie sa ştii ca unele dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tinem cont sunt finisajele apartamentelor si detaliile. Sunt nenumarate cazurile in care finisajele spatiilor de locuit sau ale intregului imobil lasa de dorit din punct de vedere al calitatii. Nimeni nu işi doreşte sa plateasca un credit timp de 30 de ani şi sa nu i se ofere cele mai bune materiale pentru locuinta pe care o va detine.

Daca sunteti in postura de a va achizitiona un apartament intr-un complex rezidential nou, pe langa pretul de achizitie şi pozitionarea locuintei fata de locul de munca, un aspect cel putin la fel de important il reprezinta calitatea imobilului pe care urmeaza sa-l detineti şi confortul pe care urmeaza sa vi-l confere pentru perioada cat veti locui in spatiul respectiv.

Dezvoltatorii imobiliari cunosc cat de importanta este prima impresie pe care imobilul scos la vanzare o face potentialului client şi sunt conştienti ca aceasta depinde la o prima vizionare, in primul rand de calitatea finisajelor şi a detaliilor acestora.

Deşi bineinteles ca elementul vizual este cel care incanta initial cumparatorul, odata depaşita emotia cumpararii unei case noi, finisajele şi calitatea acestora vor fi amanuntit cercetate de catre viitorii proprietari, intrucat acestea sunt elementele care fie le vor face traiul confortabil in viitor, fie vor fi cele care le vor crea batai de cap.

Aşa ca utilizarea unor produse de calitate pentru inchiderile exterioare şi termosistem, tamplaria exterioara şi interioara, compartimentarea casei sau a apartamentului dupa caz, pardoseala utilizata şi placajul din bucatarie sau baie, vor fi analizate cu minutiozitate de orice client care efectueaza o vizionare.

Cum toate aceste elemente reprezinta repere importante in luarea unei decizii, cu siguranta ca aceasta ar putea fi foarte uşoara in cazul unei vizionari efectuate in Citta Rezidential Park. O vizita aici va va convinge cu siguranta ca unul dintre apartamentele disponibile spre vanzare aici indeplineşte toate calitatile pentru a deveni noul dumneavoastra camin, un spatiu in care intreaga familie se poate bucura in tihna de zilele petrecute impreuna.

De ce? Pentru ca la fiecare categorie de finisaj sau detalii enumerate mai sus, Citta Rezidential Park raspunde cu brio celor mai fine dintre gusturi. Începand cu inchiderile exterioare și termosistemul folosit, peretii exteriori sunt alcatuiti din blocuri de zidarie termoizolanta peste care se va monta un termosistem cu grosime de 10 cm, continuand cu tamplaria exterioara care va fi sistem tri-pan cu cinci camere, parchetul laminat, potrivit pentru utilizarea sistemelor de incalzire in pardoseala, placajele ceramice de inalta calitate ce vor fi utilizate in bai şi grupurile sanitare, pana la obiectele sanitare care sunt produse in Italia şi respecta inalte standarde de calitate, toate vor contribui intr-un final la confortul şi siguranta dumneavoastra şi a membrilor familiei.

De asemenea, calitatea finisajelor şi atentia la detalii va putea fi observata inclusiv la exteriorul spatiilor de locuit, un exemplu putandu-l reprezenta Ascensoarele de ultima generatie, silentioase și rapide, care vor fi in numar de doua, pentru fiecare corp de cladire. Totodata veti fi impresionati de calitatea intregului imobil, care este construit dupa cele mai inalte standarde de calitate și de siguranta şi care, va fi prevazut cu solutii moderne ce vor ajuta la eficientizarea costurilor de intretinere.

 

Related posts

Am mers pe mana „PeFoc” si nu m-am ars

Adina Meyers

An old attic transformed into a tailored apartment

Adina Meyers

Cum sa faci un glob parfumat pentru pomul de Craciun

Adina Meyers