Alice în Țara Minunilor este o colecție de bijuterii în ediție limitată a lui Alex Monroe, creată în colaborare cu Muzeul V&A în celebrarea expoziției „Alice: Curiouser and Curiouser” pentru 2021.

Cu referințe chintesențiale, de la un iepure alb ușor frenetic, la o încuietoare și o cheie ornamentală, toate bijuteriile reprezintă o lume magică! Fiecare piesă reprezintă excentricitatea capricioasă, englezească, reflectând perfect aventurile Alice în Țara Minunilor. Un cadou perfect dar și o bijuterie ”everlasting” pentru care timpul nu curge niciodată.

 

Cercei fermecători/alexmonroe.com

Ciupercuțe, prăjiturele, chei, fluturi și alte farmece magice într-o pereche de cercei florali asimetrici.

Silver & Gold Plate

RON 1870

Colier cu iepuraș libertylondon.com

Un bine-cunoscut iepure alb se uită frenetic peste umăr, nervos că-i lipsește timpul. Acest colier cu pandantiv ediție limitată face parte din colecția Alice în Țara Minunilor.

Argint

RON 795

Șoricelul din grădina cu căpșuni/libertylondon.com

Un șoricel se ascunde printre florile de căpșuni din grădina Reginei Roșii. Acest colier cu buclă ediție limitată face parte din colecția noastră Alice în Țara Minunilor.

Placat cu argint și aur

RON 995.00

 

TOP ALEGERI PENTRU MOMENTELE SPECIALE

 

An de an, fiecare dintre noi sărbătorim mai mult sau mai puțin tradițiile, însă cu siguranță toți avem momentele noastre, dragi nouă.

 

Acele momente speciale pe care dorim să le împărtășim cu cei aleși. Ne-am străduit astfel să selectăm câteva obiecte care să vă fie de folos și care să emane un aer special în ton cu evenimentele sărbătorite.

Tavă Fornaseti, în culoarea neagră/yoox.com

 

Tavă din porțelan 100% fabricată în Italia, sinonim cu calitate și creativitate în design.

Lungime 39 cm, lățime 15 cm

RON 975

vaza inimii umane proiectată de Marcantonio pentru Seletti/ yoox.com

Noua versiune Love in Bloom, renumita vază proiectată de Marcantonio pentru Seletti, este o reproducere anatomică perfectă a inimii umane realizată din sticlă suflată delicat. Mai poetic și mai fragilă decât înainte, umpleți-o cu flori proaspete.

RON 434

platou de servire Seletti/yoox.com

Veselă creată de colectivul multidisciplinar CTRLZAK reflectă asupra producției istorice chinezești și europene de porțelan osos și asupra secolelor de „fertilizare intelectuală” dintre estetica estică și cea occidentală. Produs în Tangshan, capitala porțelanului, decorarea este împărțită în două, creând noi hibrizi care combină scene și teme din imaginația culturilor lor respective. Porțelanul osos este un tip de porțelan care este compus din cenușă osoasă, feldspat și caolin. Dezvoltat de artistul și olarul englez Thomas Frye la sfârșitul secolului al XVIII-lea, porțelanul este renumit pentru culoarea sa albă, transparență și rezistență. Forme contemporane care simbolizează un trecut complex.

RON 609

TOMAS KRAL

PAPAGAL

COLECȚIA NUDĂ

Barware

RON 1.340

 

 

Related posts

Olé sau cum să te simți mereu ca în vacanță

Adina Meyers

Cum sa iti amenajezi locuinta in stilul shabby chic

Adina Meyers

Iti calci hainele gresit? Un expert dezvaluie 10 sfaturi utile pentru calcarea rufelor sifonate

Adina Meyers