LifeStyle

Brico Depot Romania, depocratia preturilor mici

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, cel mai mare retailer DIY in Europa, introduce in Romania „Depocratia preturilor mici” si conceptul „Arivaj oferind clientilor acces la o gama selectiva de produse, la preturi sub media pietei. Politica de pret mic este mentinuta printr-un serviciu de autoservire și produse in cantitati industriale, reflectata prin sloganul – „Depocratia preturilor mici”.

Unicitatea formulei de business Brico Depot este evidentiata prin unitatile de tip „depozit”, acestea fiind organizate in trei zone: materiale de constructie si renovari, amenajari interioare si unelte necesare pentru realizarea lucrarilor. Deschizandu-si ușile in fiecare zi de la ora 07:00, Brico Depot isi propune sa devina punctul de referinta pentru mesteri și profesioniști.

Mentinandu-si promisiunea de a pastra preturile mici, Brico Depot nu implementeaza promotii ce pot fi atractive pentru clienti pe termen scurt. Politica Brico Depot este de a tine pasul cu dinamica pietei, prin conceptul Arivaj. Ce presupune acest concept?

Produse ce nu pot fi gasite in gama permanenta, vandute in cantitati limitate, la preturi foarte mici, sub media pietei. Aceasta inseamna ca in fiecare zi, clientii vor gasi in magazine produse exceptionale, la preturi speciale, sub nivelul pietei, pana cand stocul este epuizat.

Ne concentram pe preturi mici in fiecare zi, fara a sacrifica insa calitatea. Aducem cele mai noi tendinte in domeniu si le facem accesibile pentru clienti. Magazinele au un concept simplu, clar, de economisire a timpului. Produsele «Arivaj» stimuleaza ritmul comercial și dinamica pietei, spune Patrick Papot, Director General Delegat, Brico Depot Romania.

In prezent, Brico Depot opereaza pe piata locala cu doua unitati, in Orhideea si Pantelimon, si va continua cu o noua serie de transformari pana la sfarsitul anului. Procesul de tranzitie pentru toate cele 15 de magazine, a fost conceput pentru a integra echipele și a transforma magazinele in formatul de succes Brico Depot al lui Kingfisher, care vizeaza in principal constructori profesionisti si pasionati DIY.

 

 

 

 

 

Related posts

Mogosoaia, o perla a arhitecturii rezidentiale romanesti

Adina Meyers

Tigla GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 august pentru profilele Heritage si Milano

Adina Meyers

Bali, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din lume, se redeschide pentru turişti

Adina Meyers