Image default
LifeStyle

Casa Umbrelor din Xanhti

Pe o straduta ingusta din centrul orasului Xanthi din Grecia se poate descoperi micul atelier al artistului Triantafyllos Vaitsis. Aici este Casa Umbrelor, in care sunt expuse opere de arta din umbre, un univers aparte, plin de mister, dar a carui forta te determina sa privesti lucruri cunoscute dintr-o perspectiva cu totul diferita.

Formele, culorile, marimile, texturile nu reusesc sa transminta ochiului toate aspectele si sentimentele care pot insoti o situatie speciala sau o personalitate recunoscuta, umbra fiind singurul lucru nematerial care poate fi vazut.

Incadrandu-se perfect in tendintele ecologice care guverneaza astazi designul de obiect, artistul creeaza din resturi de aluminiu, hartie si sarma universuri complexe si ciudate, care, prin gasirea unghiului perfect, sunt proiectate cu ajutorul luminii in rame de tablouri, devenind astfel opere de arta cu o mare incarcatura spirituala si filozofica. Tema existentei, alaturi de cea a binelui si raului, se numara printre subiectele preferate.

Asa cum ne spune artistul, umbrele sunt prezente aici, in Casa Umbrelor, pentru a discuta cu tine, pentru a te impresiona, pentru a-ti crea confuzii, pentru a-ti arata frumusetea lor si pentru a-ti dezvalui drumuri invizibile si cai secrete.

Cititi continuarea in revistacaminul.ro.

Articole similare

HORIA CREANGA- crezul simplitatii

comunicat de presa

Intense Fitness – depășește-ți limitele și devino cea mai bună versiune a ta

comunicat de presa

Concursul pentru studenti Casa MultiConfort, Editia 2018 incepe cu « Ziua Profesorilor » in Dubai

comunicat de presa

Lasă un comentariu

8 + twenty =