LifeStyle

Cabine de hidromasaj relaxante

Aurum, noua cabina de hidromasaj de la Roca, este  special creata pentru a oferi o stare de bine oricarui utilizator si pentru a transforma fiecare minut petrecut sub dus in clipe de bucurie relaxanta.

Cabina de hidromasaj Aurum este o inovatie in domeniu, gandita pentru a transforma dusul zilnic intr-un moment de rasfat. Plusul de confort oferit de Aurum vine atat din spatiul generos de 1,6m in lungime, 1m in latime si 2,15m in inatime, cat si din impartirea sa in doua zone, una pentru dus si una pentru uscare.

Cea dintai este prevazuta cu o coloana de hidromasaj formata dintr-o para de dus mobila multifunctionala, sase jeturi pentru hidromasaj vertical cu dubla functie (de relaxare si de stimulare), doua puncte de presiune si un cap de dus fix ce imita efectul ploii, pentru ca dusul zilnic sa fie transformat intr-un moment de relaxare totala.

Invertorul de functii al cabinei are rolul de a porni sau opri dusul fix, dusul mobil sau duzele de hidromasaj. Temperatura apei este mentinuta constanta de bateria termostatica, ce remediaza fluctuatiile prin recalcularea proportiei apa calda/apa rece. Zona de uscare este prevazuta cu un scaun din lemn, un cos de rufe, doua rafturi de sticla si o oglinda, incluse in set.

Cabina de hidromasaj Aurum este disponibila in showroom-urile Roca din tara la pretul de aproximativ 30 650 lei fara TVA.

Related posts

Un nume in lumea textilelor

Adina Meyers

90 de licitatii si 3500 de lucrari de pictura vandute de Casa de Licitatii Goldart in patru ani

Adina Meyers

Prima Academie de Aer Conditionat LG din Romania

Adina Meyers