LifeStyle

Monitoarele inteligente LG seria W53

Rata de refresh a imaginii, rezolutia clara, rata de contrast si luminozitatea sunt cele mai importante functii de care trebuie tinut cont in momentul alegerii unui nou monitor. Investitia intr-un monitor inteligent de ultima generatie, cum este seria W53 de la LG poate imbunatati substantial eficienta cu care lucrati.

Monitoarele inteligente din seria W53 de la LG incorporeaza functia AutoBright care ajusteaza in mod automat luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala. Acesta functie permite monitorului sa se adapteze la lumina ambientala pe tot parcursul zilei, astfel incat, fie ca lucrati la birou ziua sau pur si simplu navigati seara târziu pe Internet, veti avea conditiile optime de vizualizare.

Mai mult, modul LG Cinema transforma vizionarea clipurilor online intr-o experienta uimitoare, eliminand orice ar putea distrage atentia utilizatorilor si concentrand atentia pe continutul dorit.

Monitoarele inteligente LG W53 includ deasemenea o functie denumita Time Control, care poate fi setata la anumite intervale de timp pentru a va reaminti sa faceti o pauza, pentru a va odihni ochii.

Articole similare

Unu din trei angajatori continuă recrutările la fel ca înainte de epidemie. Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

Adina Meyers

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Adina Meyers

Primul spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Adina Meyers