Calatorii Home LifeStyle

Veste bună pentru turiști! Se ieftinesc vacanțele de pe litoralul românesc

Vârful de sezon pe litoralul românesc se încheie în acest weekend.

Vacanțele de pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu 20%, în medie, începând cu data de 23 august, iar 1 septembrie tarifele mai scad cu 40-50%, potrivit unui studiu al Organizației Patronale Mamaia Constanța (OPMCTA).

Prețuri la cazare

Din 23 august, o cameră dublă într-un hotel de patru stele din Mamaia va putea fi închiriată cu prețuri pornind de la 400 de lei pe noapte, un hotel de trei stele va avea tariful pe cameră începând de la 250 de lei pe noapte, iar unul de două stele, de la 220 de lei.

De la 1 septembrie, turiștii care vor să se cazeze la 4 stele în Mamaia vor plăti începând de la 242 de lei camera dublă pe noapte, la 3 stele, de la 150 de lei, iar un hotel de două stele va putea fi închiriat cu 114 lei camera pe noapte.

 „Litoralul pentru toți”

Prin programul „Litoralul pentru toți”, care începe în septembrie, vor fi, de asemenea, tarife mai mici. Pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopți.

Related posts

Iată cum să cureți spuma poliuretanică întărită sau petele de mortar, de pe diverse suprafețe

Adina Meyers

Purificatorul de aer vital pentru un mediu curat în apartament

Adina Meyers

Fântâna Miorița este redeschisă în urma finalizării lucrărilor ample de reabilitare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe