O casa de vacanta trebuie sa indeplineasca mai multe criterii extrem de importante pentru a-i determina pe proprietari si pe prietenii acestora sa vina aici, cat mai des si cu placere. Ea trebuie sa fie sanatoasa, confortabila si amplasata intr-o zona linistita, cu aer curat.

Toate acestea sunt si atributele casei de vacanta de la Breaza pe care o puteti admira in galeria foto. Casa este simpla, dar imediat ne-a ajutat sa intram in atmosfera de vacanta si sa ne amintim de verile pe care in copilarie le-am petrecut la bunici, in perfecta armonie cu natura si traditia.

Desi se afla intr-o zona turistica de renume – datorita pozitiei sale retrase fata de drumul principal si de agitatia localitatii –, casa este linistita si plina de farmec. Un farmec dat de livada de pomi fructiferi din spatele gradinii, de bolta de vita-de-vie si de prispa cu puternice influente traditionale.

Vila de la Breaza are in total patru camere dispuse pe doua niveluri, parter si mansarda. Curtea este amenajata cu gazon, pomi fructiferi (meri, peri, caisi, ciresi, pruni) si vita-de-vie.

Related posts

Vila frumoasa, construita la doi pasi de padure si lac

Adina Meyers

Cum sa scapi de petele care apar pe suprafetele din casa

Adina Meyers

Ladă frigorifică sau congelator vertical? De ce una și nu alta? Avantaje și dezavantaje

Adina Meyers