Pasiunea pentru sporturile extreme si vanatoare l-a determinat pe un sibian sa puna piatra de temelie a unei cabane situate in mijlocul pustietatii, intr-o zona a carei frumusete iti taie respiratia.

Dupa un drum prin padure, care a durat mai bine de jumatate de ora, am ajuns pe creasta unui munte, acolo unde gazda noastra ne-a aratat cu mandrie ceea ce a realizat din pasiune pentru vanatoare.

Cabana are o poveste foarte interesanta. Proprietarul a construit relaxat, asa ca lucrarile au durat mai bine de doi ani. Totul a pornit de la dorinta sa de a avea un loc unde sa isi petreaca weekendurile la vanatoare, in compania prietenilor.

Prima data a construit o cabanuta cu doua dormitoare, dar in scurt timp si-a dat seama ca avea nevoie de un living in care sa se stranga prietenii in zilele in care vremea era rece si nu puteau sta pe terasa.

Au modificat proiectul si, pe langa living, au mai adaugat o bucatarie si niste spatii tehnice. Apoi, pentru ca si prietenii sa poata ramane peste noapte, au facut mai multe dormitoare la etaj.

„Asa am ajuns sa am peste 600 de mp patrati construiti, loc suficient pentru toate trofeele noastre de vanatoare”, ne-a povestit proprietarul.

 

 

Related posts

Cum arată o fostă fermă de purcei, transformată acum într-o cabană de lux

Adina Meyers

Incepe tIMOn: ‎Targul Imobiliar National – Preturi mai mari cu 5% si tur de realitate virtuala ca la Casa Alba

Adina Meyers

Fierul forjat – un material care imprima eleganta oricarui obiect din locuinta ta

Adina Meyers