LifeStyle

Daikin lanseaza o noua solutie mini VRV compacta

Cu inaltime sub 1m, seria VRV IV S este cea mai compacta unitate de pe piata.

Potrivita atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si comerciale, datorita amprentei mici la sol, sistemul ofera flexibilitate maxima pentru designeri si instalatori, fiind o solutie discreta, care poate fi amplasata cu usurinta in multe locuri si chiar ascunsa dupa pereti josi, plante sau incastrata pe balcon.

Astfel, sistemul se integreaza perfect cu mediul in care se afla, fiind aproape invizibil. Cu un nivel de zgomot extrem de redus, seria S este perfecta pentru zone urbane si constructii noi, respectand cele mai riguroase standarde de constructie si nivel redus de zgomot, in timp ce livreaza eficienta energetica sezoniera cu 28% mai mare decat variantele standard.

Versatilitate de exceptie

Introducerea noii serii mini-VRV IV S extinde capabilitatile gamei Daikin mini-VRV, oferind mai multe optiuni instalatorilor, potrivite tuturor tipurilor de cladiri.  Atat gama noua, compacta, cu 4 sau 5 CP in versiune monofazata, precum si gama standard de 4-5-6 CP, in versiunile monofazata si trifazata, au fost updatate de la modelele VRV III la cele VRV IV. In plus, seria este completata si de o gama cu 8-10-12 CP in versiune trifazata pentru aplicatii mai mari, cu spatiu limitat.

Sistemul mai lung de tevi permite pozitionarea unitatilor la distanta mai mare fata de cladire, pentru discretie si confort, in timp ce unitatile cu refulare frontala elimina nevoia unei tubulaturi, diminuand costurile de instalare si permitand ca unitatea sa fie amplasata in spatii stramte, care nu ar fi fost in mod normal suficiente pentru instalarea unei unitati de exterior. O singura unitate de exterior poate sustine pana la 9 unitati de interior, pentru a indeplini nevoile spatiilor mari, de pana la 200m2.

Performanta fara compromisuri

Desi are dimensiuni reduse, noua serie mini VRV IV S  este puternica si ofera eficienta energetica sezoniera ridicata datorita tehnologiei temperaturii variabile a agentului refrigerant (VRT), care permite si reducerea costurilor operationale sezoniere cu pana la 28%, comparativ cu seriile precedente.  

Solutia dispune de aplicatie dedicata de control, care permite controlul mai multor unitati dintr-un singur loc, chiar si de la distanta. Aceasta optimizeaza consumul de energie si permite setarea individuala a unitatilor interioare, in timp ce ofera optiunea de a monitoriza si compara consumul de energie a mai multor proprietati. Tehnologia VRV IV extinde capacitatile gamei mini VRV si ofera unitatii posibilitatea de a  fi conectata cu sisteme de tratare a aerului, perdele de aer si unitati rezidentiale de interior pentru a furniza un sistem complet de climatizare.

Instalare usoara

Alaturi de flexibilitatea designului, marimea compacta, greutatea si inaltimea mica a profilului fac ca noua serie mini VRV IV S sa fie usor de mutat si instalat. Totodata, instalatorii au la dispozitie instrumente profesionale pentru a face selectia cea mai potrivita, precum si suport tehnic din partea Daikin.

Seria Daikin VRV IV S – cea mai buna solutie din clasa sa

Prin introducerea noii serii compacte mini VRV IV S, Daikin atinge o noua premiera in inovatia tehnologica pentru a oferi instalatorilor cea mai mare si mai completa gama de solutii mini VRV de pe piata.  

Seria va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu toamna anului 2015.

Pentru mai multe informatii despre DAIKIN vizitati www.daikin.ro.

Related posts

Daca nu ar fi obligatoriu, ai cumpara un certificat energetic?

Adina Meyers

Un apartament eclectic cu note exotice

Adina Meyers

bebelu.ro va asteapta la workshopul “Sanatatea gravidei – primul pas spre un copil sanatos”

Adina Meyers