LifeStyle

Bosch ofera 5 ani garantie pentru centralele cu condensare Bosch

Bosch lanseaza campania Bosch Protectie Plus pentru clientii care achizitioneaza orice model de centrala din gama Bosch Condens, de la 22 kW la 98 kW.

Astfel, pana pe 30 martie 2015, clientii au posibilitatea de a extinde garantia de la 2 ani la 5 ani pentru centralele din gama Condens 2000W, Condens 3000W, Condens 5000W si Condens 7000W, incepand cu data punerii in functiune a centralei termice sau in maxi­mum 66 de luni de la data achizitionarii acesteia.

Tehnologia de incalzire cu condensare de la Bosch – principiul eficientei maxime si al confortului deplin

Centralele cu condensare Bosch indeplinesc cele mai exigente asteptari ale utilizatorilor sai, fiind solutii de incalzire cu o eficienta energetica ridicata si consum minim de gaz. Tehnologia cu con­densare presupune valorificarea caldurii continute in gazele de ardere, sistemul reusind astfel sa atinga un grad de utilizare a energiei de pana la 110 la suta.

In pas cu viitorul

Achizitionand o centrala cu condensare Bosch, clientii vor beneficia atat de cea mai noua tehnologie, cat si de posibilitatea de a alege un sistem promovat de viitoarea reglementare legislativa privind eficienta energetica a echipamentelor de incalzire: directiva Ecodesign (ErP). Aceasta directiva defineste cerintele minime privind eficienta energetica a echipamentelor de incalzire si preparare a apei calde menajere. 

Articole similare

Casa Vulcanilor, un nou proiect turistic in Geoparcul Tarii Hategului

casamea.ro

O petrecere reusita incepe cu Cocktail Macarons Madame Lucie

comunicat de presa

Reconversia spatiilor, o solutie spectaculoasa

casamea.ro

1 comment

Erbglis 16 April, 2020 at 1:15 am

Probiotics can history combating and debouch sildenafil generic

Reply

Lasă un comentariu