O modalitate buna de a reduce costul de amenajare al bucatariei este achizitionarea de componente, care vor fi eficiente si vor rezista un timp indelungat. Daca spatiul va permite, puteti incastra toate aparate de bucatarie pentru ca bucataria dumneavoastra sa beneficieze de un aspect curat si spatios.

Cine spune ca dulapurile de perete ar trebui sa fie toate asezate la aceeasi inaltime? Amplasati dulapurile la inaltimi diferite, dar potrivite pentru a se ajunge perfect la ele si veti obtine spatiu de stocare mai mult. Maximizati spatiul de depozitare cu sertare si rafturi rollout. Aceste dulapuri aduc o imbunatatire bucatariei tale.Sertarele de diferite forme si dimensiuni folosite in sau intre dulapurile superioare si inferioare cresc spatiul de depozitare si adauga un plus de design bucatariei.

Astfel, cheia de amenajare a bucatariei pentru viitor consta in cantitatea mare de timp pe care tu si familia ta il petreceti acolo. Accesibilitatea, siguranta si comoditatea sunt scopurile principale atunci când amenajezi o bucatarie. Bucataria dumneavoastra ar trebui sa fie confortabila si functionala. Un loc unde membri familiei pot discuta despre problemele din timpul zilei in timp ce se pregateste mancarea pentru cina.

Conferai bucatariei tale aerul de alta data si combina elemente care se regaseau in bucataria „mamei” cu elemente moderne si futuriste.

 

Related posts

Bucătărie în stil contemporan: 6 sfaturi de amenajare

Adina Meyers

Amenajează camera copilului și dezvoltă-i creativitatea

Adina Meyers

Idei de amenajare pentru dormitor

Adina Meyers