Amenajare bucatarie Practic

Fă turul bucătăriei unde tapetul este vedeta

Dacă vrei să îți decorezi bucătăria cu stil, atunci ai ajuns unde trebuie. Câteva elemente prezentate în următoarele imagini te vor inspira să începi renovarea bucătăriei tale, chiar acum, înaine de Paște. Noi îți vom dezvălui toate secretele acestei bucătării!

Detalii despre culori

Această bucătărie este amenajată în jurul câtorva materiale naturale și a două culori principale: albul și rozul pudrat. Albul în bucătărie este tot mai căutat și popular în ultima vreme, dar trebuie să știi despre el că se întreține destul de greu. Dacă la început trebuie să ștergi praful des, pe parcurs albul se murdărește și nu prea mai ai ce să îi faci. 

Albul în bucătărie se combină foarte bine cu un roz pudrat, așa cum poți să vezi și din imaginile din acest articol. Rezultă astfel o amenajare liniștită și romantică, perfectă atât pentru un apartament la bloc, cât și pentru o casă de la țară cu multe elemente rustice.

Fă turul bucătăriei unde tapetul este vedeta

În această amenajare, tapetul cu flori este vedeta. Poate că tapetul nu este primul element decorativ atunci când te gândești la o bucătărie, dar trebuie să recunoști că arată foarte bine. Acesta îmbracă toți pereții bucătăriei, dar, având modele mărunte, nu dă senzația de aglomerare. Alături de rozul pudrat, apar și accente de albastru rece, pentru un plus de dinamism.

Poți găsi modele asemănătoare în magazinele online de tapet care livrează și la noi.

Atmosfera este liniștită și romantică

Atmosfera este liniștită și romantică în această bucătărie. Mobilierul alb, masiv este impunător, fiind completat de candelabrul din sticlă.

Lumina naturală intră nestingherită în această bucătărie pe tot parcursul zilei. Proprietarii au ales să nu folosească perdele, aceasta fiind o practică comună în țările nordice. În plus, este cunoscut faptul că perdele sau covoarele rețin praful sau fumul de țigară. Este mult mai simplu fără!

Related posts

Sala de sport acasa

Adina Meyers

Trucuri pentru a fi ordine în camera copilului

Adina Meyers

Ce trebuie sa eviti atunci cand decorezi sufrageria

Adina Meyers