Amenajare camera copilului Practic

Camera copilului, un proiect serios. Umiditatea si temperatura.

Daca iti doresti ca armonia, linistea si energiile pozitive sa il urmareasca pe micutul tau pe durata intregii dezvoltari, ar trebui sa tii cont de cateva reguli simple atunci cand ii amenajezi camera. E bine sa ai un plan clar si documentat inca de la inceput, astfel incat proiectul tau sa fie perfect.

Ca ultime elemente importante sunt umiditatea si temperatura ideale la care copilul trebuie sa fie expus. Gradul de umiditate ideal al aerului din camera copilului oscileaza intre 55 si 65%. Caloriferele sau sursele de incalzire electrice scad acest grad sub 40% si asta dauneaza sanatatii copilului. Din acest motiv, iti recomand sa folosesti umidificatoarele electrice. Temperatura ideala in camera celor mici este de aproximativ 18 – 20 grade Celsius, deoarece caldura degajata de arderile metabolice ale corpului uman este cu atat mai mare cu cat copilul este mai mic si, in acest mod, el va resimti frigul si caldura la temeraturi mai scazute decat un adult. De aceea, nu trebuie sa te sperii daca in camera copilului ti se pare prea racoare, fata de restul casei.

Text: Designer Mihaela Popa

Tel.: 0736.342.850

Design.mihaelapopa@gmail.com

Herahomedesign.com

Related posts

5 secrete pentru întreținerea lenjeriei de pat

Adina Meyers

Cum să-ți aranjezi mobila în living – câteva trucuri importante

Adina Meyers

A fost lansat programul „Rabla pentru electrocasnice 2020”. Care sunt conditiile

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe