LifeStyle

Ai primit trandafiri uscați? Comandă de la un magazin de specialitate

Ai primit trandafiri uscați? GrădinaMax lucrează doar cu pepiniere acreditate, iar materialul săditor ajunge la tine în condiții optime, ambalat corespunzător.

Dacă printre hobby-urile tale se numără grădinăritul, atunci cu siguranță ești un norocos.

Este minunat să ai propria grădină, să o decorezi așa cum îți place. Pomii fructiferi și florile pline de parfum întregesc un tablou perfect în fiecare anotimp al anului.

Dar, probabil, nu ți se pare destul.

Vrei să ai mai multe plante decorative în grădina ta. Vrei să te întrebe vecinii cum ai reușit să ai o grădină atât de frumoasă într-un timp atât de scurt.

Sau cum de florile pe care le ai sunt așa sănătoase și viguroase.

Dar nu mai ai încredere în furnizori online. Ultima comandă pe care ai primit-o nu a sosit în cele mai bune condiții. Te-ai ales cu trandafiri uscați. Atunci, ce e de făcut?

Ai aflat deja de GrădinaMax?

Dacă vrei să fii sigur că primești fix ce ai comandat și că materialul săditor de care ai nevoie ajunge fără probleme la tine acasă, fă cunoștință cu GrădinaMax, furnizor de semințe și material săditor cu peste 10 ani experiență pe piața din România și Europa de Est.

Pe lângă material săditor de calitate, GrădinaMax comercializează și semințe de legume și flori, puieți de pomi fructiferi, plante ornamentale sau miceliu de ciuperci.

Într-un cuvânt, ai la îndemână întreg catalogul GrădinaMax, din care poți alege soiuri diferite de trandafiri și butași de trandafiri care, cu îngrijirea corectă, îți vor înfrumuseța și îmbogăți grădina.

Catalogul este actualizat în mod regulat cu cele mai noi soiuri și poți comanda butași de trandafiri la orice oră din zi și din noapte, online sau prin telefon.

Trandafirilor le stă bine în grădini frumoase, așa că află secretele unei grădini de vară minunate și pune-le în aplicare!

Fără trandafiri uscați sau material săditor degradat

Produsele de la GrădinaMax sunt atent selecționate de la pepiniere acreditate din Europa.

Uite ce trebuie să știi despre sistemul GrădinaMax:

  • fiecare comandă este ambalată corespunzător: specialiștii GrădinaMax folosesc, pentru împachetarea rădăcinilor, un substrat umed de turbă, iar vârfurile ramurilor sunt acoperite cu mastic de cea mai bună calitate;
  • materialul săditor vine cu o broșură cu instrucțiuni de plantare;
  • ai garanție 90 de zile pentru materialul săditor, așa că, dacă nu ești mulțumit, primești contravaloarea înapoi;
  • comenzile beneficiază de un cod unic de înregistrare, pentru a ajunge la destinația corespunzătoare;
  • fiecare plantă este ambalată diferit, în funcție de cerințe;
  • fiecare comandă plasată beneficiază de un cadou, și anume, îngrășământ foliar universal – acesta favorizează dezvoltarea rădăcinilor și crește rezistența plantelor și a răsadurilor la stres;

GrădinaMax livrează oriunde în țară, în 24 de ore de la plasarea comenzii.

Trandafiri uscați? Ce spun clienții GrădinaMax

Pentru plantele mai sensibile, cum ar fi trandafirii, tulpina aeriană este acoperită cu un strat de ceară, pentru a fi ferită de degradare.

În plus, fiecare butaș de trandafir are o etichetă rezistentă, ca să poți să-ți stabilești cu ușurință o schemă de plantare.

Această etichetă rezistă până la trei ani pe butaș, indiferent de condițiile climatice, ajutându-te să diferențiezi plantele până la momentul înfloririi și să-ți păstrezi garanția.

Clienții care au comandat de la GrădinaMax au spus că:

,,Am cumpărat produse din mai multe categorii. Am încercat pentru că au plante pe care nu le găsești oriunde și prețul e bun. Pomii, arbuștii fructiferi și florile s-au dezvoltat bine. Cu trandafirii în schimb am avut niște mici piedici. Dintr-un număr de 20 și ceva de trandafiri, 4 bucăți nu s-au prins. Am sunat să îmi fie înlocuiți pentru că beneficiam de garanție. Mi s-au cerut factura și etichetele, lucru care mi s-a părut normal pentru oferirea garanției. Am primit produsele și sunt foarte mulțumit.’’

Intră aici pentru mai multe recenzii despre GrădinaMax!

Așadar, acum nu-ți mai rămâne decât să intri cu încredere pe site-ul GradinaMax.ro și să-ți alegi soiurile de trandafiri preferate. Fără grijă că vei primi trandafiri uscați sau butași care nu se prind.

Ai garanția returnării banilor, iar politica de retur este ușoară. Beneficiezi, de asemenea, și de asistență telefonică și online și de modalități flexibile de plată.

 

 

 

Related posts

Miele revoluționează industria electrocasnicelor premium la IFA 2018

Adina Meyers

Decorul pereților din baie: tu pentru ce optezi?

Adina Meyers

Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!

Adina Meyers