Deschiderea vitrata este mare, asigurind patrunderea din abundenta a luminii, usile dind spre o mica terasa cu balconas din fier forjat.

Accesoriu deosebit de important si care de multe ori lipseste in cazul bucatariei (dar nu si in cazul prezentat), perdelele sunt vesele, materialul gen in fiind o combinatie de alb cu carouri alb cu rosu.

Gresia si faianta au culori calde, o combinatie de galben solar (cum este vopsita si grinda de la tavan) si culoare de pamint ars. Dimensiunile placilor de ceramica sunt mici (la faianta de 10x10cm). Usile dulapurilor se asorteaza cu placile ceramice avind si un model vesel, putin mai incarcat.

Mobilierul este din lemn si placat cu placi de faianta. Culorile deschise ale lemnului si ale placilor ceramice se asorteaza bine cu dulapurile si politele vechi de perete din lemn in tonuri maro inchis precum si cu grilsjul de lemn care mascheaza inesteticele tevi ale centralei termice.
Cuptorul incastrat completeaza linia obiectelor cu aer vintage.
Lampa este simpla si rustica din rachita impletita. In continuarea bucatariei diningul este cu mobilier din fier forjat in ton cu intregul décor.

Design si amenajare: Jolie Maison.

Related posts

Un nou utilaj inovativ pentru îngrijirea pomilor își face loc pe piața românească

Adina Meyers

Cele mai spațioase și frumoase băi

Adina Meyers

Sa impartim camera frateste

Adina Meyers