Image default
Amenajare living Practic

Aranjarea mesei – rustic în culoarea mov

Culoarea acestui an este movul, o culoare sofisticată. Aceasta poate fi folosită atât în cazul amenajărilor din locuință, dar, și de exemplu, pentru aranjamentele unei mese.

Astfel, “accesorizată” cum trebuie ea este foarte ușor de transpus în orice stil, fie că vorbim de cel clasic, rustic sau modern.

Mai jos vă propunem un aranjament rustic, perfect pentru o cină romantică, un prânz cu fetele sau un brunch de afaceri. Stilul rustic poate fi, în același timp, și sobru, dar și îndrăzneț, elegant, dar și jucăuș, reușind să “interpreteze” cam orice rol.

Într-un aranjament pentru masă, movul se poate regăsi fie în culoarea de bază, fie ca “pată” de culoare, în diverse obiecte: tacâmuri, flori, față de masă, șervețele de masă, până și în fructele servite, asta ca ultim detaliu. Sau, dacă masa este amplasată în grădină ori pe terasă, puteți introduce în decor câteva lampioane de aceeași culoare.

În rest, după cum știți, stilul rustic se caracterizează prin naturalețe, intimitate, piese de mobilier vechi, elemente florale, vase de ceramică și sticlă transparentă și multe alte elemente care să amintească de frumusețea lucrurilor simple, dar speciale.

În galeria foto veți regăsi câteva sugestii despre cum puteți aranja masa în culoarea mov.

Sursă foto: http://www.pinterest.com

Articole similare

Cum alegi prosoapele de baie

Sânziana Iaru

Cinci idei pentru decorarea dormitorului

casamea.ro

Ai semineu? Stii ce sa faci cu stiva de lemne?

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu